Minne menevät palvelut, sinne menee Suomi

Tavoitteenamme on tulevaan hallitusohjelmaan kirjaus, että Suomeen luotaisiin ensimmäistä kertaa palvelualojen ohjelma, jossa laaja-alaisesti linjattaisiin pitkäkestoisia toimia palvelualojen työllisyyden, kasvun ja toimintaympäristön kehittämisen osalta.

Äänestäjä, katso kartasta, ketkä kaikki ehdokkaista ovat yhteisellä asiallamme.

Ehdokas, sitoutumalla tavoitteisiimme kerrot tuhansille pamilaisille, että palvelualojen yritysten ja työntekijöiden hyvinvointi on sinulle tärkeää.

Hallitusohjelmatavoite-esitteemme on vapaasti käytettävissäsi. Samaten löydät ylänavigaatiosta teemoittain tietoa muista palvelualojen näkökulmasta keskeisistä ja ajankohtaisista lainsäädännöllisistä kysymyksistä ja myös niiden osalta on runsas materiaalipankki hyödynnettävissä vaalityön tukena.

Työvoimavaltaisilla aloilla tuottavuuskasvun mahdollistaminen riippuu pitkälti siitä, kuinka hyvin ihmiset työssään voivat, mikä heidän osaamisensa on ja kuinka sitoutuneita he ovat työpaikkaansa – ja kuinka sitoutuneita työnantajat ovat heihin. Parhaisiin tuloksiin ei päästä ainoastaan elinkeinopoliittisella ohjelmalla, vaan myös palvelualojen työntekijöiden hyvinvoinnin, työturvallisuuden, toimeentulon ja elinympäristön näkökulman on oltava vahvasti läsnä.