Kiitos pilottiin ilmoittautujille!

Ilmoittautuminen PAMin jäsenpalvelun pilottiin on päättynyt. Olemme yhteydessä testaajiin ja kerromme lähemmin pilotista ja sen alkamisajasta.

PAMissa otetaan vuoden 2020 alkupuolella käyttöön uusi sähköinen jäsenpalvelu. Uudessa jäsenpalvelussa jäsenasioiden hoitaminen sekä jäsenmaksujen tarkistaminen ja maksaminen on entistä helpompaa! Palvelun pilottikäyttö alkaa syksyllä.

Jotta palvelusta tulee paras mahdollinen, tarvitsemme sinun apuasi! Lähde mukaan palvelun pilottikäyttäjäksi ja auta meitä kehittämään palvelusta ymmärrettävä, helposti käytettävä, selkeä ja tarvittavat toiminnot sisältävä.

Pilottivaiheessa palvelussa ei vielä ole mukana kaikki toiminnot, mutta pääset testaamaan muun muassa uudenlaista kirjautumista, henkilökohtaisten tietojesi päivittämistä ja yhteydenottoa jäsenasioissa. Voit tarkastella jäsenmaksujasi ja maksaa niitä. Lisäksi voit ilmoittautua PAMin koulutuksiin.

Palvelu kehittyy sitä mukaan, kun saamme palautetta ja rakennettua uusia asioita.

Pilottiin ilmoittautuneille lähetetään ennen pilotin alkamista lisätietoa palvelusta ja siihen kirjautumisesta. Huomioithan, että kirjautumista varten sinulla tulee olla pankkitunnukset ja/tai mobiilivarmenne käytössä.

Kiitokseksi palautteestasi pilotissa saat Finnkinon leffalippuja. Toivomme, että juuri sinä haluat tehdä PAMin palvelusta ensiluokkaisen. Tervetuloa mukaan!

Huom! Voidaksesi osallistua pilottiin, sinun tulee olla PAMin jäsen.