Kontakt må-fre

Vänligen notera att PAM:s och a-kassans telefontjänster är upptagna särskilt på morgnarna. Du hittar svar till många frågor på vår webbplats.

MEDLEMSKAPET, ANSLUTNING, ANSTÄLLNINGSFRÅGOR

030 100 640 vardagar kl. 10-14

A-KASSAN

020 690 211 vardagar kl. 10-14

Förändringar i livet

Ändringar i livet kan påverka medlemsavgiften. I vissa livssituationer behöver du inte betala medlemsavgift och i vissa situationer är det annars bara bra att komma ihåg att uppdatera uppgifterna hos PAM.

Kom ihåg att uppdatera dina personliga uppgifter

Du kan enkelt uppdatera dina uppgifter i e-tjänsten hos PAM (inloggning med bankkoder eller mobilcertifikat) eller genom att ringa medlemsservicenumret.

Är dina uppgifter korrekta kan vi betjäna dig så bra som möjligt. Automatiskt informeras PAM endast om adressändringar. Övriga uppgifter – som nytt jobb, yrke, telefonnummer eller ny e-post – måste du själv uppdatera. Har vi inte dessa uppgifter blir du kanske utan till exempel ett meddelande om att ett nytt kollektivavtal godkänts.

Lämnar du arbetslivet för en längre tid och återvänder sedan ska du kontrollera lönespecifikationen att arbetsgivaren kommit ihåg att innehålla medlemsavgiften från din lön.

Wiki

+