Kontakt må-fre

Vänligen notera att PAM:s och a-kassans telefontjänster är upptagna särskilt på morgnarna. Du hittar svar till många frågor på vår webbplats.

MEDLEMSKAPET, ANSLUTNING, ANSTÄLLNINGSFRÅGOR

030 100 640 kl. 10-14

A-KASSAN

020 690 211 kl. 10-14

Jäsenyys - 12.01.2021 klo 15.45

Abdullah, som nyligen anslöt sig till PAM, hoppas på att 2021 blir ett bättre år

Abdullah Al Shammari trivs i sitt jobb på Holiday Club Katinkulta. Bild: Kimmo Rauatmaa.

Abdullah Al Shammari blev intresserad av Servicefacket i samband med ett regionalt evenemang som ordnades för SOL-anställda. Att bli medlem i PAM kändes som ett naturligt val i och med att han jobbar som våningsstädare.

Jag är Abdullah Al Shammari, 31 år.

Bor i Vuokatti.

Anslöt mig till PAM 27.11.2020.

Jag jobbar som våningsstädare för SOL-Palvelut Oy. 

Till mina arbetsuppgifter hör vånings- och rumsstädning för hotellgäster på Holiday Club Katinkulta. Jag har arbetat för SOL-Palvelut cirka ett år och jag tycker verkligen om mitt arbete. Gillar framförallt hotellomgivningen som arbetsplats. Arbetsgänget är internationellt och du kan höra många olika språk i korridoren.

Jag har studerat inom rengörings- och fastighetsbranschen. Före jag anställdes av SOL studerade jag finska.

Coronapandemin påverkade mina arbetstimmar, och numera har jag färre arbetstimmar än tidigare. Jag har jobb fyra dagar i veckan medan tre dagar är lediga. Då man tar i beaktande hyreskostnader och andra utgifter så är det mellan varven svårt att få det att gå ihop ekonomiskt. Som tur har jag varit frisk under coronapandemin. Man kan bara hoppas på att saker och ting återgår till det normala inom kort.

Framtiden är öppen. Tillsvidare är jag nöjd med mitt liv och arbetet jag har. 

Att bli medlem i PAM kändes som ett naturligt val eftersom jag jobbar inom servicebranschen. Jag deltog i ett evenemang för SOL-anställda i november och hörde då om fackförbundets verksamhet. Jag anslöt mig till facket på samma dag. Det här är de facto första gången som jag tillhör facket. 

På min fritid frisksportar jag och går nästan dagligen till gymmet för vill ha en bra kondition.
 

 

Nyheter