Kontakt må-fre

Vänligen notera att PAM:s och a-kassans telefontjänster är upptagna särskilt på morgnarna. Du hittar svar till många frågor på vår webbplats.

MEDLEMSKAPET, ANSLUTNING, ANSTÄLLNINGSFRÅGOR

030 100 640 kl. 10-14

A-KASSAN

020 690 211 kl. 10-14

Medlemskap - 18.01.2021 klo 14.03

År 2020 fick PAM ett rekordstort antal nya medlemmar via rekommendationer av en annan medlem

Tusentals PAM_medlemmar har rekommenderat medlemskap i PAM under det senaste året.

De som skaffar nya medlemmar får ett S-presentkort som belöning.

Förra året rekommenderade PAM-medlemmar fackförbundsmedlemskap till sina medarbetare, vänner och studiekompisar mer än någonsin. PAM fick sällskap av tusentals nya serviceanställda och studeranden som rekommenderades av en annan medlem. Mängden nyanslutna är ett rekord.

Vi riktar ett varmt tack för era rekommendationer: tack vare er är fler och fler människors arbetsliv nu trygga och serviceanställda står varandra närmare på ett och samma led.

Vi belönar alla dem som rekommenderar medlemskap  med ett presentkort i S-gruppen. Vi skickar presentkortet i början av februari till dig som värvat nya medlemmar mellan 1 oktober till 31 december.

Även i år belönar vi alla dem som värvar medlemmar  med presentkort till S-gruppen. Det finns fyra kampanjperioder per år: ju fler nya medlemmar du får med i PAM under perioden, desto värdefullare är presentkortet du får.

Läs mer om belöningssystemet och skicka ett meddelande om medlemskap i PAM till din vän här (på finska eller engelska).

 

Nyheter