Kontakt må-fre

Vänligen notera att PAM:s och a-kassans telefontjänster är upptagna särskilt på morgnarna. Du hittar svar till många frågor på vår webbplats.

MEDLEMSKAPET, ANSLUTNING, ANSTÄLLNINGSFRÅGOR

030 100 640 kl. 10-14

A-KASSAN

020 690 211 kl. 10-14

TELEFONVÄXELN

020 774 002 kl. 9-16

Ungdomar - 17.07.2019 klo 09.03

Christa Lundgren som jobbar i kundtjänst är glad över sin nya arbetsgemenskap: ”Jag har strålande arbetskompisar”

Christa Lundgren kör motocross på sin fritid. Bild: Vesa-Matti Väärä

Lundobon Christa Lundgren anslöt sig nyligen till PAM eftersom det är hennes branschfackförbund och medlemskapet är en trygghet vid en tvist eller ifall av arbetslöshet. Hon trivs utmärkt i den nya arbetsgemenskapen med kundbetjäningsuppgifter på Motonet.

Jag är Christa Lundgren.

Bor i Lundo.

Jag anslöt mig till PAM 25.3.2019.

Arbetar i kundtjänsten på Motonet i Åbo.

Till mitt arbete hör att besvara samtal och e-post från kunder. Mestadels kommer det förfrågningar om produkter eller så vill kunderna reservera en viss produkt i affären ifall det finns endast några exemplar kvar. Min arbetspunkt finns i samband med affären.

I min arbetsgemenskap jobbar åtta arbetstagare med kundbetjäning. De är alldeles strålande. Jag har verkligen snabbt blivit en i gängen och jag behöver aldrig dra mig för att ställa frågor. Även tillsammans med butiks- och lagerpersonalen jobbar vi intensivt i samarbete, och det är lätt att närma sig dem likaså.

Jag blev medlem i PAM eftersom det är facket för min egen bransch och jag kan få stöd via facket ifall det skulle uppstå en konflikt i arbetet. Därtill inverkade arbetslöshetskassans trygghet på beslutet att bli medlem.

På min fritid kör jag motocross. I maj inleds tävlingssäsongen och deltar i Finland Cup tävlingen för damer. Jag återgick ifjol till tävlandet efter en paus, men jag har alltid kört moped och framförallt motorcykel. Hela familjen har tvåhjulingar som fritidsintresse.

 

Nyheter