Artikel - 17.07.2019 klo 09.03
Ungdomar

Christa Lundgren som jobbar i kundtjänst är glad över sin nya arbetsgemenskap: ”Jag har strålande arbetskompisar”

Christa Lundgren kör motocross på sin fritid. Bild: Vesa-Matti Väärä

Christa Lundgren kör motocross på sin fritid. Bild: Vesa-Matti Väärä

Lundobon Christa Lundgren anslöt sig nyligen till PAM eftersom det är hennes branschfackförbund och medlemskapet är en trygghet vid en tvist eller ifall av arbetslöshet. Hon trivs utmärkt i den nya arbetsgemenskapen med kundbetjäningsuppgifter på Motonet.

Jag är Christa Lundgren.

Bor i Lundo.

Jag anslöt mig till PAM 25.3.2019.

Arbetar i kundtjänsten på Motonet i Åbo.

Till mitt arbete hör att besvara samtal och e-post från kunder. Mestadels kommer det förfrågningar om produkter eller så vill kunderna reservera en viss produkt i affären ifall det finns endast några exemplar kvar. Min arbetspunkt finns i samband med affären.

I min arbetsgemenskap jobbar åtta arbetstagare med kundbetjäning. De är alldeles strålande. Jag har verkligen snabbt blivit en i gängen och jag behöver aldrig dra mig för att ställa frågor. Även tillsammans med butiks- och lagerpersonalen jobbar vi intensivt i samarbete, och det är lätt att närma sig dem likaså.

Jag blev medlem i PAM eftersom det är facket för min egen bransch och jag kan få stöd via facket ifall det skulle uppstå en konflikt i arbetet. Därtill inverkade arbetslöshetskassans trygghet på beslutet att bli medlem.

På min fritid kör jag motocross. I maj inleds tävlingssäsongen och deltar i Finland Cup tävlingen för damer. Jag återgick ifjol till tävlandet efter en paus, men jag har alltid kört moped och framförallt motorcykel. Hela familjen har tvåhjulingar som fritidsintresse.

 

 

 

 

Senaste

Mest lästa