Kontakt må-fre

Vänligen notera att PAM:s och a-kassans telefontjänster är upptagna särskilt på morgnarna. Du hittar svar till många frågor på vår webbplats.

MEDLEMSKAPET, ANSLUTNING, ANSTÄLLNINGSFRÅGOR

030 100 640 kl. 10-14

A-KASSAN

020 690 211 kl. 10-14

Medlemskap - 04.12.2019 klo 12.00

Har du blivit utan ditt presentkort även om du rekommenderat medlemskap i PAM?

De som rekommenderar PAM erhåller ett presentkort till S-gruppen.

Postens strejk förorsakade vissa störningar i distributionen av presentkorten.

För årets tredje period av medlemskapsvärvning, med andra ord 1.7-30.9 har presentkorten levererats. Till följd av Postens strejk har dock en del av försändelserna skickats tillbaka till avsändaren: presentkorten skickades före strejken men rekommenderade brevförsändelser har inte delats ut åt alla vid strejkens begynnelse. Den här veckan har först vissa nått fram. Sålunda kan Posten ha skickat tillbaka en del av försändelserna.

Avsändaren som i detta fall är Innoflame Oy skickar alla returnerade presentkort så snabbt som möjligt på nytt till medlemsvärvarna. Du kan vid behov vara i kontak med markkinointi@pam.fi. Vi beklagar saken!

Årtets sista rekommendationsperiod pågår fram till 31.12.2019. Rekommendera PAM och du får ett presentkort till S-gruppen! Det är enkelt att skicka ett rekommendationsmeddleande direkt via vår sajt (på finska eller engelska) här

 

Nyheter