Kontakt må-fre

Vänligen notera att PAM:s och a-kassans telefontjänster är upptagna särskilt på morgnarna. Du hittar svar till många frågor på vår webbplats.

MEDLEMSKAPET, ANSLUTNING, ANSTÄLLNINGSFRÅGOR

030 100 640 kl. 10-14

A-KASSAN

020 690 211 kl. 10-14

Kollektivavtal - 13.02.2020 klo 21.10

Medlingen inom fastighetsservicebranschen fortsatte idag

Bild: Getty Images

Medlingen mellan PAM och Fastighetsservicetjänster rf om kollektivavtalet inom fastighetsservicebranschen fortsatte i dag.

Förlikningen om arbetsvillkoren inom fastighetsservicebranschen fortsatte under ledning av riksförlikningsmannen på dess kontor sent inpå kvällen. Framsteg har ännu inte skett i förlikningen. Som följande behandlar branschkommittéen och PAM:s styrelse läget med medlingen i morgon på fredag 14.2. Förlikningen fortsätter på lördag 15.2.

PAM avbröt förhandlingarna 31.1 eftersom avtalsförhandlingarna inte hade avancerat fram tills dess att avtalet utgick samt på grund av att arbetsgivaren inte ville förhandla om arbetstidsförlängningen. Ifall att en lösning inte kan nås mellan parterna, inleds strejkerna som PAM:s styrelse utlyst inom fastighetsservicebranschen tisdag 18.2.2020. 

Närmare uppgifter om strejkplatser och övrigt till stridsåtgärderna relaterad information hittar du på PAM:s webbplats.

Var med och ge ditt stöd till kollektivavtalsförhandlingarna inom servicebranscherna genom att underteckna vädjan på nätet! 

 

Nyheter