Kontakt må-fre

Vänligen notera att PAM:s och a-kassans telefontjänster är upptagna särskilt på morgnarna. Du hittar svar till många frågor på vår webbplats.

MEDLEMSKAPET, ANSLUTNING, ANSTÄLLNINGSFRÅGOR

030 100 640 kl. 10-14

A-KASSAN

020 690 211 kl. 10-14

Medlemskap - 26.04.2021 klo 08.00

Ny medlemsförmån: PAM:s sysselsättnings- och karriärtjänst kommer snart att finnas tillgänglig för dig!

Ina Mikkola berättar om arbetslivet och uppskattningen av arbetet i PAM:s webbinarium. Bild: Ilmari Fabritius

Sysselsättnings- och karriärtjänsten startar torsdagen den 29 april kl. 11 med ett gratis webinar som leds av Ina Mikkola. Delta i webinariet och få mer information!

PAM:s sysselsättnings- och karriärtjänst har förnyats. Tjänsten, som startar på torsdag, kommer att fokusera på personlig coachning för PAM-medlemmar.

Tjänsten är avsedd för medlemmar som är under arbetslöshets hot, är arbetslösa eller permitterade, planerar att byta jobb eller överväger att byta till en ny karriär.

Personlig coachning är gratis för PAM-medlemmar. En karriärcoach hjälper dig i att reflektiera och ger praktisk handledning gentemot nya mål. Stöd finns till exempel för jobbsökning eller kartläggning av studiemöjligheter. Jobbintervjucoaching med hjälv av en simulator erbjuds också. Coaching finns på svenska, finska, engelska och ryska.

Tidsbokningen för möte med en personlig coach öppnas den 29 april och tider kan bokas från och med 3.5.

 

Hur mycket uppskattar du ditt eget arbete och dina färdigheter?

I det första webbinariet som ordnas för lanseringen av sysselsättnings- och karriärtjänsten 29.4 kl. 11 gör vi oss av med tabubelagda frågor i arbetslivet. Då folk söker jobb upplever många en känsla av inkompetens helt i onödan. Därtill jämför vi oss också med andra och tycker att en kollega gör saker bättre. Ibland måste du till och med motivera för bekanta varför du inte letar efter "riktiga jobb".

Det är dags att göra sig av med dylika tankar. I webbinaret talar Ina Mikkola, en förespråkare för servicebranschen som utmanar tabubelagda frågor i arbetslivet, rakt på sakt och konkret om uppskattning för serviceyrkena.

Du får också tips om hur du lär dig att uppskatta ditt eget arbete ännu mer och hur du får andra att uppskatta det också! Detta har också visat sig hjälpa till vid arbetssökning och med att hitta den egna vägen i arbetslivet.

Webbinariet öppnas av Annika Rönni-Sällinen, PAM:s ordförande. Dessutom får du praktiska tips om PAM:s sysselsättnings- och karriärtjänster. Du kan också ställa frågor så att du kan dra nytta av din nya medlemsförmån omedelbart!

Registrera dig för det avgiftsfria webbinariet som hålls på finska här.

Läs mer om sysselsättnings- och karriärtjänster och boka tid för personlig coachning här.

En länk till webbinariets inspelning hittar du efteråt på PAM:s webbplats för sysselsättnings- och karriärtjänster.

 

Nyheter