Kontakt må-fre

Vänligen notera att PAM:s och a-kassans telefontjänster är upptagna särskilt på morgnarna. Du hittar svar till många frågor på vår webbplats.

MEDLEMSKAPET, ANSLUTNING, ANSTÄLLNINGSFRÅGOR

030 100 640 kl. 10-14

A-KASSAN

020 690 211 kl. 10-14

Medlemstjänster - 01.03.2021 klo 15.28

PAM:s regionkontor stängs för att begränsa spridningen av coronapandemin - Kontakt med fackförbundet och arbetslöshetskassan får du online och per telefon.

Bild: Gettyimages

Alla PAM:s regionkontor och förbundskontoret kommer att stängas för allmänheten onsdagen den 3 mars. Kontoren är stängda i detta nu fram tills 28 mars. E-tjänsterna och telefonservicen fungerar normalt. Rekommendationer och bestämmelser från de regionala myndigheterna i varje region kommer att följas vad gäller evenemang.

Facket erbjuder service i medlemskaps- och anställningsfrågor online dygnet runt och per telefon vardagar mellan kl. 10 och 14. PAM:s wiki-kort ger svar på ofta ställda frågor. På webbplatsen hittar du också svar på många frågor relaterade till coronaviruspandemin.

Frågor som hänför sig till arbetslöshet hanteras av Arbetslöshetskassans onlinetjänst och råd angående arbetslöshetstrygghet får du på nummer 020 690 211 som är öppen vardagar mellan 10 och 14. På nätet hittar du likaså svar på de vanligaste frågorna för arbetslösa.

Telefontjänsterna till såväl arbetslöshetskassan som facket har varit överbelastade då och då och det kan ta flera  dagar att få svar på meddelanden. Vi strävar dock efter att svara på förfrågningar så snabbt som möjligt.

 

Nyheter