Kontakt må-fre

Vänligen notera att PAM:s och a-kassans telefontjänster är upptagna särskilt på morgnarna. Du hittar svar till många frågor på vår webbplats.

MEDLEMSKAPET, ANSLUTNING, ANSTÄLLNINGSFRÅGOR

Obs! Medlemstjänstens telefonlinjer är öppna mellan 26.9 - 28.10. på måndagar, onsdagar och fredagar klockan 10.00 - 14.00.

030 100 640 kl. 10-14

A-KASSAN

020 690 211 kl. 10-14

Utbildning för medlemmar

Medlemsutbildning
Nätkurser
Hur anmäler jag mig till utbildning

Vi erbjuder våra medlemmar ett brett utbildningsutbud. Du kan se alla medlemsutbildningar som hålls i PAM i evenemangskalendern (på finska). Välj det område där du bor i sökfältet och anmäl dig! Utbildningen varierar något från region till region.

Utbildningen är gratis - dra nytta av den fina medlemsförmånen!

Medlemsutbildning 

Deltagande i utbildningarna är gratis för PAM-medlemmar. Se utbildningutbudet för ditt område i evenemangskalendern eller materialbanken.

PAM betalar för utbildning, måltider, boende och eventuella resekostnader enligt kollektivtrafik, men inte för resekostnader som understiger 6 euro. Ingen inkomstförlust betalas för regional utbildning.

Registrera dig för utbildning som ordnas i din egen region via evenemangskalendern.


Nätkurser

PAM:s nätkurser, webbinarier, är gratis för medlemmar och du kan studera precis när det passar dig bäst!

För att studera behöver du en dator, tablett eller smarttelefon och en internetanslutning. Många av våra onlinekurser studeras i en Vuolearning-inlärningsmiljö som kan användas på alla ovanstående enheter.

Du kan enkelt hitta rätt utbildning för dig via evenemangskalendern. Det är värt att följa kalendern aktivt, eftersom utbudet av nätkurser uppdateras med nya utbildningar flera gånger om året.


Hur anmäler jag mig till utbildning

Du hittar alla medlemsutbildningar som PAM ordnar i händelsekalendern. Du kan anmäla dig till utbildning direkt via händelsekalendern.

Anmälan:
1) Välj den kurs du vill anmäla dig till i PAM:s händelsekalender
2) Tryck 'Anmälan' (Ilmoittaudu)
3) Logga in med bankkoder eller mobilcertifikat och slutför anmälan.

 

Efter anmälan kommer du att få ett bekräftelsemeddelande om att din anmälan har mottagits av PAM. Om du antas till utbildningen kommer du att få ett separat e-postmeddelande senast några veckor före utbilningen hålls.

Om du inte får ett bekräftelsemeddelande ska du också kontrollera din skräppost och anmäla dig på nytt om det behövs.

OBS! För PAM-workshopdagar gör du anmälan via ABF.