Kontakt må-fre

Vänligen notera att PAM:s och a-kassans telefontjänster är upptagna särskilt på morgnarna. Du hittar svar till många frågor på vår webbplats.

MEDLEMSKAPET, ANSLUTNING, ANSTÄLLNINGSFRÅGOR

030 100 640 kl. 10-14

A-KASSAN

020 690 211 kl. 10-14

TELEFONVÄXELN

020 774 002 kl. 9-16

Inloggning till förbundets och arbetslöshetskassans webbtjänster

Uppdaterad: 26.03.2020

E-tjänster

I e-tjänsterna ingår såväl förbundets som kassans tjänster.

Första gången du loggar in

  1. Logga in via menyn längst uppe.

  2. Ditt medlemsnummer är ditt användar-ID
  3. Första gången du loggar in är lösenordet den första delen av din personbeteckning, det vill säga födelsedatumet med sex siffror. Därefter måste du byta ut lösenordet. Det nya lösenordet ska innehålla 6–12 tecken. Använd ditt tidigare lösenord om du redan loggat in.

I fortsättningen

När du har loggat in första gången och bytt lösenord, kan du i fortsättningen logga in med medlemsnumret och lösenordet.

Inloggning till arbetslöshetskassans e-tjänster

I arbetslöshetskassans e-tjänster loggar du in via Suomi-fi -identifikationstjänsten genom att använda dina egna bankkoder.  Även mobilcertifikat och certifieringskort är alternativa sätt att logga in.

OBS!  Den senaste versionen av Chrome kan påverka inloggningen via webbläsaren. Om du inte kommer in via Suomi-fi -identifikationstjänsten lönar det sig att pröva en annan webbläsare. Om du inte har en annan, kan du tömma cacheminnet. 

Extranät

Extranätet har innehåll för följande grupper:

  • fackavdelningen
  • styrelsen
  • styrelsen för arbetslöshetskassan
  • representantskapet
  • branschkommittéerna
  • utskotten.

Om du har ett förtroendeuppdrag i något av ovanstående organ kan du logga in på extranätet.

Logga in med din e-postadress och ditt lösenord. Du får ditt lösenord till den e-postadress som du har uppgett för vårt medlemsregister. Uppdatera din e-postadress i medlemstjänsten om du inte får något lösenord. Om du fortfarande har problem med att logga in skicka dina uppgifter via denna blankett.

Läs mer

Medlemsförmåner