Redigerat: 26.02.2018 - 12:18

Nyckelord: Medlemsförmåner

Mobil medlemskort

PAM:s mobila medlemskort fungerar i Cardu-applikationen. Cardu är en gratis applikation som kan laddas i de flesta mobiltelefoner. För det tekniska genomförandet står Sunduka Oy.

Så här laddar du ner PAM-medlemskortet som fungerar i Cardu-appen:

  1. Om du redan tidigare har laddat ner Cardu-appen till din telefon, får du meddelande om nedladdningen till den e-postadress som du har angett. Kortet blir synligt när du uppdaterar din kortvy. Se här hur kortvyn uppdateras.
  2. Om du inte tidigare har laddat ner Cardu-appen, får du ett sms om det till din telefon. Ladda ner appen genom länken som finns i sms:et.

Vad kostar Cardu?

Appen Cardu kan laddas gratis i de flesta smarttelefoner. Dataförbindelsen som används i samband med nedladdningen av appen eller när du bläddrar i kortets/kortens innehåll, kan innebära vissa kostnader. Prissättningen för datatrafiken bestäms utifrån operatörens gällande prislista. Om du har Wlan-förbindelse, debiteras ingen avgift för datatrafiken.

Läs mera om appen på Cardus webbplats.

Problem med nedladdningen eller användningen av kortet?

Kontakta Cardus tekniska stöd: support@cardu.com. Beskriv problemet så klart och tydligt som möjligt och skriv ditt telefonnummer om du vill ha stöd och råd per telefon. De flesta frågorna har besvarats här: www.cardu.com/fi/support.

Om kortet innehåller fel uppgifter

Du kan gå in på vår elektroniska medlemstjänst och uppdatera dina uppgifter där (logga in med ditt medlemsnummer och lösenord). Du kan också ringa vår medlemstjänst, tel. 030 100 600 (kl. 9-16).

Hur får jag ett nytt mobilt kort?

Beställ kortet på nytt vis förbundets elektroniska medlemstjänst om du t.ex. i misstag har raderat kortet.

Så här får du kortet till din nya telefon

Innehållet och uppgifterna i Cardu är kopplade till ditt användarnamn. När du t.ex. skaffar dig en ny telefon, är det enklast att radera appen från din gamla telefon och ladda den på nytt i den nya telefonen. Efter det kan du logga in dig med dina personliga uppgifter och få dina kort – också PAM:s medlemskort – nedladdade i din telefon. Din profil och dina kortuppgifter är säkrade i Cardu.