Hyppää sisältöön

Luottis-Helppi, Kipa 11.6

11.6. 13:15 - 15:15
PAM Tampereen toimisto, Aleksis Kiven katu 13 B, 3.krs

Luottis-Helppi KIPA on tarkoitettu niin uusille kuin vanhoillekin Kiinteistöpalvelualan luottamushenkilöille!

Ensimmäisen tapaamisen yhteydessä sovitaan seuraavista tapaamiskerroista ja ryhmään voi tulla mukaan missä vaiheessa vuotta tahansa.

Kyseessä on Kiinteistöpalvelualan luottamushenkilöille tarkoitettu ryhmä työn tueksi. Tule mukaan keskustelemaan luottamustehtävässäsi kohtaamista asioista sekä alaasi ja työpaikkaasi koskevista kysymyksistä. Tapaamisten aikana saat tarvittaessa apua esimerkiksi työpaikallasi ilmenneisiin TES -kysymyksiin ja tulkintoihin tai vaikkapa ideoita siihen, kuinka lähteä kehittämään työpaikkasi asioita eteenpäin. Yhdessä aluetoimitsijoiden kanssa käydään läpi epäkohtia ja mietitään ratkaisuja asioihin.
Tule sellaisena kuin olet; minkä tahansa asian kanssa tai ilman. Tarkastellaan asioita yhdessä eri näkökulmista parhaiden ratkaisujen löytämiseksi, ideoidaan ja toimitaan yhdessä. Tässä ryhmässä pääset avautumaan luottamuksellisesti ja tarvittaessa päästelemään myös höyryjä tai iloitsemaan onnistumisista! Samalla tutustut ja verkostoidut muihin saman alan luottamushenkilöihin ja saat arvokasta vertaistukea. Toivommekin, että ryhmä toimii sinulle samalla myös tukena työssäjaksamisessa.

Lisätiedot

Kesto
2,0
Kohderyhmä
Luottamusmies, Työsuojeluvaltuutettu
Alue
Tampere
Tapahtuman luonne
Lähikoulutus
Aihealue
Luottamusmiesten osaaminen, Työelämäosaaminen
Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen käynnissä
Sijainti
PAM Tampereen toimisto, Aleksis Kiven katu 13 B, 3.krs
Lisätietoja sijainnista
Yhteystieto
tampere@pam.fi
Kouluttaja
Outi Mikkola

Haku