Uutinen - 25.04.2013 klo 00.00

Osallistu verkossa ammattiosastojen puheenjohtajapäiviin

Tänä viikonloppuna sinulla (kyllä, juuri sinulla) on mahdollisuus osallistua verkossa ammattiosastojen puheenjohtajapäiviin. Päivät pidetään Helsingissä, mutta verkossa voit olla läsnä, missä itse haluat. Voit myös katsoa suorana lähetyksenä päivien avajaisia la 27.4. klo 10-12.

Tänä viikonloppuna sinulla (kyllä, juuri sinulla) on mahdollisuus osallistua verkossa ammattiosastojen puheenjohtajapäiviin. Päivät pidetään Helsingissä, mutta verkossa voit olla läsnä, missä itse haluat. Pystyt myös katsomaan suorana lähetyksenä päivien avajaisia la 27.4. klo 10-12.

Etkö ole mukana? Osallistu verkossa!

Tänä vuonna jokainen pamilainen pääsee mukaan lähettämällä viestejä netissä tai puhelimella. Viestin lähetys on ilmaista.


Lähetettyjä viestejä julkaistaan tapahtuman seinällä osoitteessa www.viestiseina.fi/pamjulkinen.


Katso päivien avaus suorana lähetyksenä verkossa

Suora lähetys verkossa näkyy la 27.4. klo 10-12.

 

Suora lähetys sisältää päivien avauksen ja keskustelun PAMin tämän vuoden pääteemoista: matkailusta, alipalkkauksen kriminalisoinnista ja solidaarisesta palkkapolitiikasta. Keskusteluun osallistuvat liikenneministeri Merja Kyllönen, valtiosihteeri Tuire Santamäki-Vuori ja puheenjohtaja Ann Selin.

Ammattiosastojen puheenjohtajapäivät keräävät osallistujia jokaisesta ammattiosastosta. Päivät pidetään joka toinen vuosi, ja tänä vuonna toista kertaa. Teemana on toiminta pamilaisilla työpaikoilla. Päiville osallistuvat myös mm. Reilu kauppa, TSL, SASK.

Kirjoittanut: Mirka Mäntylä

Uusimmat

Suosituimmat