Uutinen - 14.01.2014 klo 11.00

Vastaa kyselyyn liiton säännöistä

PAMin hallitus perusti syksyllä 2012 tulevaisuustyöryhmän, joka arvioi liiton toiminnan tarpeita. Työryhmä on nostanut esiin joitakin kehittämisalueita. Haluamme nyt selvittää jäsenten näkemyksiä näistä kehittämisehdotuksista.

PAMin hallitus perusti syksyllä 2012 tulevaisuustyöryhmän, joka arvioi liiton toiminnan tarpeita. Työryhmä on nostanut esiin joitakin kehittämisalueita. Haluamme nyt selvittää jäsenten näkemyksiä näistä kehittämisehdotuksista. Alla on linkki kyselyyn. Vastausaikaa on 28.2. saakka.

Vastaa kyselyyn tästä.

Ammattiosastojen puheenjohtajille kysely on lähetetty postitse sekä sähköpostilla. Sopimusalatoimikuntien, edustajiston ja valiokuntien jäsenille kysely on lähetetty sähköpostitse. Näiden ryhmien kannattaa vastata vastaanottamiensa sähköpostilinkkien kautta tai palauttamalla kysely postitse.

PAMin tulevaisuustyöryhmä käsittelee kyselyn tulokset maaliskuussa 2014 ja tekee sen pohjalta esitykset mahdollisista sääntömuutoksista ja vaalijärjestyksen muutoksista liiton hallitukselle. Varsinaiset päätökset tehdään edustajiston kevätkokouksessa 13.-14.5.2014.

Tulevaisuustyöryhmän muut valmistelemat asiat tulevat käsittelyyn erikseen. PAMin suunnan viitoittamiseksi järjestetään alueellisia keskustelutilaisuuksia tammi-maaliskuussa 2014, joihin osallistuu liiton puheenjohtajisto.

 

Kirjoittanut: Mirka Mäntylä

Uusimmat

Suosituimmat