Artikkeli - 21.11.2014 klo 13.45

Ammattiosaston www-sivut PAMin uuteen ilmeeseen

PAMin visuaalinen ilme muuttui syksyllä. Ilmeen tulisi näkyä myös ammattiosastojen sivuilla.

PAMin visuaalinen ilme muuttui syksyllä. Ilmeen tulisi näkyä myös ammattiosastojen sivuilla.Osa PAMin ammattiosastoista käyttää Yhdistysavainta, osa on tehnyt sivustot itsenäisesti ja hyvin erilaisille alustoille. Alta löytyvät ohjeet molempiin tapauksiin.

Jos osastosi nettisivut on tehty Yhdistysavaimella

Keskitetysti Yhdistyavaimen käyttäjille on jo ladattu sivuille PAMin uusi logo.Yhdistysavaimeen tulee 15.12. mennessä ladattavaksi myös uudet ulkoasuteemat. Ne on laadittu PAMin ilmeen mukaisiksi. 

Koska ulkoasuja ei pysty ajamaan automaattisesti kaikkien osastojen sivulle, on jokaisen osaston pääkäyttäjän vaihdettava teema itse ulkoasuasetuksista.

Uudet ulkoasut löytyvät Yhdistysavaimesta viimeistään 15.12. Toivomme, että uudet ulkoasut päivitetään sivuille 31.12. mennessä.

Toimi seuraavasti:

Kirjautumisen jälkeen, pääkäyttäjä painaa verkkotyöpöydällä "Ulkoasu"-nappia ja sen jälkeen vielä nappia "Siirry ulkoasun muokkaukseen".

Valitaan se PAM-teema, minkä haluaa ottaa käyttöön. Teemoja on kaksi (2), ja ne näkyvät alla olevien linkkien takaa.

http://paminuusiteema1.pamosasto.fi/
http://paminuusiteema2.pamosasto.fi/

Teemoja pystyy kokeilemaan sitoutumatta, eli ts. teema ei vaihdu ennen kuin "Tallennetaan". Teemanvaihdossa sisältö pysyy ennallaan.

Etusivulla on teemanvaihdon jälkeen osaston oma (vanha) etusivun sisältö, mutta uusilla väri- ja fonttiasetuksilla. Pääkäyttäjän pitää lisätä itse vielä mahdollinen uutispalsta ja pikakysely + muut osiot, jotka näkyvät näissä (jos niitä ei jo ole).

Tämä ulkoasun vaihto on tyypillisesti muutaman minuutin toimenpide per pääkäyttäjä.

Mikäli on ongelmia, apua saa osoitteesta asiakaspalvelu@yhdistysavain.fi.

Jos osastosi nettisivut on tehty muulla ohjelmalla kuin Yhdistysavaimella

Jos osastosi nettisivut eivät ole Yhdistysavaimessa, osaston tulisi vaihtaa itsenäisesti PAMin logo ja uuden ulkoasun mukaiset värit osaston nettisivustolle.

Lue myös: Uusi logo ja lippu

Osastojen lanseerauspaketti

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat