Uutinen - 11.03.2015 klo 14.41

Etsi oikea liittokokousedustaja PAMin vaalikoneella

PAMin liittokokousvaalien vaalikone on nyt äänestäjien käytettävissä. Löydä oma ehdokkaasi!

PAMin liittokokousvaalien vaalikoneella voi tutusta ehdokkaisiin ja löytää parhaiten omia näkemyksiä edustavan ehdokkaan. Vaalikone löytyy osoitteesta www.pam2015.fi/vaalikone.

Vaalikoneen on avauspäivään mennessä täyttänyt noin 500 ehdokasta. Ehdokkaat voivat täydentää tai lisätä tietojaan perjantaihin 13.3. kello 16 asti. PAMin liittokokousvaaleissa on kaikkiaan ehdolla lähes 1 600 jäsentä.

Liittokokousvaaleissa 23.3.–12.4.2015 valitaan 393 edustajaa PAMin liittokokoukseen. Äänestäminen tapahtuu joko postitse, sähköisesti internetissä tai mobiililaitteella. Näissä vaaleissa ensisijainen äänestysmuoto on sähköinen äänestäminen. Lue lisää PAMin liittokokousvaalisivustolta.

Liittokokous käyttää PAMissa ylintä päätösvaltaa ja päättää liiton linjauksista. Liittokokous järjestetään Helsingissä 1.-3.6.2015.

Eduskuntavaalit huhtikuussa

Myös eduskuntavaalit lähestyvät – ennakkoäänestys pyörähtää käyntiin jo huhtikuun 8. päivä.

Erillistä vaalikonetta eduskuntavaaleihin liittyen PAMilla ei ole. PAMin eduskuntavaalisivustolta löydät kuitenkin kymmeniä ehdokkaita, jotka ovat sitoutuneet valituksi tullessaan tukemaan PAMin ajamia tavoitteita. Lista ehdokkaista löytyy täältä.

PAMin hallitusohjelmatavoitteet löytyvät tiivistetysti täältä, ja ehdokkaat voivat täyttää sitoumuksen tavoitteiden ajamiseen täällä.

SAK järjestää eduskuntavaalien alla tapahtumia ympäri maata 18 paikkakunnalla. Lue lisää SAK:n tapahtumista täältä.

Lisätietoa:

PAMin liittokokoussivusto (etusivulla linkki myös vaalikoneeseen)

PAMin eduskuntavaalisivusto

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat