Uutinen - 11.03.2015 klo 12.21

Kemin ja Tornion New Bombay –ravintoloiden omistajan oma kannanotto

Pam-lehti julkaisee Faruq Omarin kannanoton ja päätoimittajan vastauksen Pam-lehdessä ja sen verkkosivuilla 6.3.2015 julkaistuihin juttuihin. Juttujen otsikko oli ”Ekstratulista kaltoinkohtelua New Bombayssa.”

”Omistan yrityksen nimeltä Ravintola Faruq Oy, joka toimii Kemissä ja Torniossa. Pam-lehti kertoi 6.3. lehdessä ja nettisivuillaan tapahtumista Oulun New Bombay –ravintolassa. Minulla on Kemissä ja Torniossa New Bombay –ravintolat, mutta minulla ei ole mitään yhteyksiä New Bombay –ravintoloihin Oulussa, Porissa ja Rovaniemellä.

Olen työskennellyt aiemmin New Bombay ja Taste of India –ravintoloissa Oulussa ja neljä kuukautta myös Kemin New Bombayssa. Myöhemmin ostin Kemin New Bombayn ja hiljattain avasin samannimisen ravintolan myös Tornioon.

Menetän asiakkaitani, koska Kemin ja Tornion New Bombayt mainittiin jutussa. Se on minulle suuri menetys.
En ymmärrä, miksi Kemin ja Tornion New Bombayt mainittiin artikkelissa, sillä meillä ei ole samankaltaisia valituksia ja tapahtumia. Suunnittelen muuttavani ravintoloiden nimet pikaisesti.

Koska olen ollut työntekijänä, ymmärrän heidän tunteitaan, enkä voisi kohdella työntekijöitäni samalla tavoin. Olen tehnyt töitä viimeiset kolme vuotta työntekijöitteni kanssa, eivätkä he ole valittaneet mistään. Heihin voi ottaa myös yhteyttä.”

Faruq Omar Md.
Ravintola Faruq Oy (Kemi and Tornio New Bombay)

------------

Päätoimittajan vastaus
Pam-lehden jutussa kuvattiin tapahtumia Oulun ja Porin ravintoloissa. Samassa yhteydessä kuvattiin New Bombay –ravintolaketjun syntyä ja rakennetta.

Paperilehden jutussa mainittiin erikseen, että Kemin ja Tornion ravintoloita pyörittää Ravintola Faruq Oy. Tulkitsemme niiden kuuluvan samaan ketjuun, koska Asiakastiedon mukaan Ravintola Faruq Oy:n vastuuhenkilönä on Faruq Omarin lisäksi Tapon Bangabashi, ketjun perustaja ja vastuuhenkilö valtaosassa New Bombay –ravintoloita. Ravintoloita, Kemi ja Tornio mukaan lukien, on myös markkinoitu samaan ketjuun kuuluvana.

Pahoittelemme, jos juttumme on aiheuttanut perusteetonta asiakkaiden kaikkoamista.

Auli Kivenmaa
päätoimittaja

------------

Juttu, johon oma kannanotto viittaa löytyy tästä.

 

 

 

 

Uusimmat

Suosituimmat