Lehdistötiedotteet - 26.05.2015 klo 10.05

Kutsu: Brittiläinen kolumnisti-kirjailija Owen Jones puhuu EU:n talouspolitiikasta

Mikä on työväenliikkeen rooli liberaalin talouspolitiikan ja työnantajahegemonian vallitessa? Vasemmistovaikuttaja Owen Jones tarjoaa vaihtoehtoisia näkemyksiä liberaalille talousajattelulle Helsingissä 2.6.

Brittiläinen kolumnisti, kirjailija ja poliittinen kommentaattori Owen Jones puhuu tiedotusvälineille EU:n talouspolitiikasta tiistaina 2.6. Palvelualojen ammattiliitto PAMin liittokokouksessa. Aamupalatilaisuus on kello 9.00 alkaen Helsingin Messukeskuksen lehdistöhuoneessa (kokoustila 215).

Owen Jones tunnetaan esimerkiksi The Guardian -lehden kolumnistina sekä tv-ohjelmien poliittisena kommentaattorina. Jonesin kirjoituksia on julkaistu myös mm. The Independent-, Sunday Mirror- ja Le Monde diplomatique -lehdissä. Viime aikoina hän on kommentoinut esimerkiksi Britannian parlamenttivaalien tulosta.

Jones on työskennellyt tutkijana muun muassa Britannian ammattiyhdistysliikkeelle ja parlamentille. Hän on kirjoittanut Britannian työväenliikkeen kehityksestä kirjan Chavs: The demonization of the Working Class (2011).

Owen Jones antaa mielellään haastatteluja medialle. Haastattelupyynnöt sähköpostitse annemari.anttila@pam.fi tai puh. 040 8223 904.

 

Owen Jonesin kolumneja The Guardianissa

Owen Jonesin Twitter-tili

Owen Jonesin puhe UNIn maailmankongressissa (Youtube)

 

Lisätietoja:

Josetta Nousjoki, kv-koordinaattori, 040 577 4773
Annemari Anttila, tiedottaja, 040 822 3904

PAMin liittokokouksen ohjelma

www.pam2015.fi

Suosituimmat