Artikkeli - 29.10.2015 klo 10.14

Ammattiosastojen puheenjohtajapäivät helmikuussa – varaa aika kalenteristasi!

Ammattiosastojen puheenjohtajapäivät järjestetään 19.–20.2.2016 Hattulassa ja Lahdessa. Puheenjohtajapäivät järjestään niin, että ensimmäinen päivä vietetään Hotelli Petäyksessä ja toinen päivä Salpausselän kisatunnelmissa Lahdessa.

Salpausselän kisat toimivat esikisoina Lahden 2017 MM-kisoille, joiden kanssa PAM tekee yhteistyötä. Lisätietoa yhteistyöstä on tulossa lähiaikoina.

Ilmoittautuminen puheenjohtajapäiville alkaa joulukuussa, mutta aika kannattaa varata kalenterista jo nyt. Tarkempi ohjelma toimitetaan osallistujille myöhemmin. Päiville kutsutaan ammattiosastojen varsinaiset puheenjohtajat. Jos olet estynyt osallistumaan puheenjohtajapäiville, voi ammattiosastosi varapuheenjohtaja tulla sijastasi.

 

Uusimmat

Suosituimmat