Uutinen - 23.09.2016 klo 16.25

Palvelualat jälleen vahvasti esillä tv-tarjonnassa

Kokki- ja kuntoiluohjelmat ovat jo pitkään olleet suosituimpien tosi-tv-ohjelmien joukossa Suomessa. Tänä syksynä myös uusi Pomo piilossa Suomi -ohjelma on täynnä palvelualojen työpaikkoja.

Kun työelämä on esillä televisiossa, ovat yksityiset palvelualat yleensä vahvasti edustettuina. Jo vuosia Suomen televisiossa on nähty kokkiohjelmia ja personal trainereiden vetämiä kuntoiluohjelmia, ja Jyrki Sukula on pannut kuppiloita ja hotelleja kuntoon.

Tässä kuussa Nelosella on alkanut uusi Pomo piilossa Suomi -tosi-tv-ohjelma, jossa yritysten toimitusjohtajat tai muut isot pomot tulevat valeidentiteetin turvin tutustumaan yrityksensä rivityöntekijöiden hommiin. Ensimmäisessä jaksossa nähtiin ISS Palvelujen toimitusjohtaja Jukka Jäämaa, ja tällä viikolla kolmannessa jaksossa konevuokrausyritys Cramon Itä-Euroopan alueen johtaja Tatu Hauhio. Ensi viikon jaksossa taas ravintolahommiin lähtee Kotipizzan toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

Nelonen tiedotti aiemmin, että mukana ovat palvelualojen yrityksistä vielä lemmikkitarvikeketju Musti ja Mirri sekä huvipuisto Powerpark. Sarjan kymmenestä jaksosta siis puolet sijoittuu pamilaisten alojen yrityksiin.

Pomo piilossa Suomi keskiviikkoisin klo 20 Nelosella. Lue myös Pam-lehden laaja artikkeli kouvolalaisen Hotelli Kantrin uudistamisesta Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula -ohjelmassa syksyltä 2014.

 

 

Teksti: Tuomas Lehto

 

Uusimmat

Suosituimmat