02.06.2017 klo 09.26

Johtoryhmä: Niina Koivuniemi

”Ei me keksitä mitään.” Tuttu väite, joka unohdetaan nyt, sillä #jäsenhankinta kuuluu kaikille. Kesäkuussa #PAM is in the air!

Nyt jos koskaan on aika kerätä joukkoja. Ilman jäseniä ei ole joukkovoimaa, jota me seuraavalla työehtosopimuskierroksella tarvitsemme. Ideoimme PAMia ilmassa -tapahtuman, johon osallistuu ihan koko liitto ja sen aktiivit. PAM näkyy ja kuuluu keskiviikkona ja torstaina 7.-8. kesäkuuta.

Suunnittelun alkuvaiheessa törmäsin negatiiviseen puheeseen: ei ammattiosastoja saa liikkeelle eikä luottamusmiehet hanki jäseniä. Ei kukaan innostukaan, eikä mitään saavuteta, jos aloitetaan palaveri sillä, ettei mikään kuitenkaan onnistu.

Alkutuskan jälkeen oli hienoa huomata, miten erilaisia ja omaperäisiä ideoita on alkanut syntyä. Iloinen tekeminen yhdessä sai melkein kaikkien mielen muuttumaan. Positiivisuus tarttuu, ihanaa!

Kaikki PAMin työntekijät saivat tehtäväkseen keksiä jotain uutta ja itselleen sopivaa jäsenhankitaa tapahtumapäiville. Kannustamme PAMin hallituksen, valtuuston ja ammattiosastojen ihmisiä mukaan. Palvelemme PAM is in the air -päivien aikana puhelinlinjoilla, mutta muuten koko henkilökuntamme on työpaikoilla ja toreilla.

Liittyneitä lennätetään kuumailmapallolla, jaetaan maukkaita porilaisia tai hernerokkaa tykistä, ja ympäri Suomea päästetään ekoilmapalloilla TES-tavoitteita ilmaan. Tuntuu, että ideoita syntyy lisää jo tätä kirjoittaessani.

PAMin valtuuston kokouksessa 17.-18. toukokuuta korostettiin sanomaa: liitto on yhtä kuin sen jäsenet. Arvoistamme rohkeus ja yhteisöllisyys nousivat esiin. Yhdessä, rohkeasti, siis jäsenten pariin!

Meillä on paljon tehtävää, kun liittokierros lähestyy. Sitä odotellessa täytyy kerätä joukkoja! Nähdään PAM is in the air tapahtumassa. Itse olen keskiviikkona Porissa ja torstaina Turussa. Haastan kaikki teidät lukijat kaikki mukaan. Kiertäjille luvassa myös paljon kivaa, VIP-lippuja teatteriin ynnä muuta. Liittykää mukaan, missä päin Suomea tahansa, kierrettävää meillä riittää!

Teksti: Niina Koivuniemi, PAMin järjestöjohtaja

Uusinta uutta

Puhelinpalvelu ma–pe

PAMin ja työttömyyskassan puhelinpalveluissa on ruuhkaa. Huomioithan, että suurin ruuhka on puhelinpalveluiden avautuessa. Moniin kysymyksiin löydät vastauksia verkkosivuiltamme

Jäsenyys ja liittyminen 

030 100 600 klo 10-14

Jäsenten työsuhdeasiat

030 100 620 klo 10-14

Työttömyyskassa,
Unemployment benefit advice,
Arbetslöshetsskydd

020 690 211 klo 10-14

Frågor om medlemskapet, anslutning och anställning på svenska

030 100 640 klo 10-14

Membership services in English

030 100 630 klo 10-14

Employment advice in English

030 100 625  klo 10-14

Muut palvelukanavat

Siirry Yhteystiedot-sivulle