Vapaa-aika - 07.06.2018 klo 15.10

Kesälomakausi lähestyy, oletko valmis? Näin PAMia ilmassa -tapahtuman aikana vastattiin

Kiersimme PAMia ilmassa -päivien aikana 6.-7.6 lukuisilla työpaikoilla. Tapahtuman aikana keskusteltiin paljon työelämästä, tesseistä ja liiton jäsenyydestä. Kysyimme myös eri alojen työtekijöiltä heidän kesälomasuunnitelmistaan.

Olen kesällä töissä varmaan aika paljon, mutta lomalla aion kiertää matkailuautolla Suomea ja nauttia luonnosta. Viime vuonna kävin useassa luonnonpuistoissa, ja niitä olisi tarkoitus kiertää tänäkin vuonna. Katsotaan mihin kaksi lomaviikkoa riittää, toivottavasti ehtisi pohjoiseen asti!

Jenni Vahtervuo, kioskin myyjä, Helsinki

Kesälomalla on suunnitelmissa matkustaa perheen kanssa Espanjaan, missä ainakin uidaan paljon, syödään hyvin ja levätään kunnolla. Suomessa ei oikeastaan ehditä matkailemaan, sillä pidin lomia tänä vuonna talvellakin.

Akinci Abdurrahman, kokki, Helsinki

Minulla ei ole muita lomasuunnitelmia kuin että vietän aikaa 3-vuotiaan lapseni kanssa. Mutta sehän onkin ihan parasta, että kerrankin saa vain olla lapsen kanssa! Saattaa olla, että lähdemme käymään jossain pikkulasten huvipaikassa, kuten Puuhamaassa Tervakoskella.

Minna Virolainen, menekinedistäjä, Kärkölä

Mökkeilen ja sukellan. Mökillä riittää kaikenlaista korjailtavaa, eli lomalla tulee myös rempattua. Kesällä reissaan ihan vain kotimaassa, autoilen jossain Järvi-Suomen alueella. Sitten talvella voin käydä ulkomailla.

Leea Lappi, kukkamyyjä, Helsinki

Mulla alkaa kesäloma kolmen viikon päästä, jolloin meinaan lähteä landelle Parkanoon. Ruisrock on tulossa heinäkuulle, ja elokuun lopulla on myös ulkomaanmatka Kroatiaan tiedossa. Nyt kuitenkin eniten odotan loman alkua, niin pääsee huilaamaan.

Johanna Pekkola, myyjä, Helsinki

Lähden Kreikkaan lomalle kavereideni kanssa. Menemme saarihyppelylle. Sen jälkeen käyn Ruisrockissa Turussa. Olen uusi työpaikassani, mutta sain järkkäiltyä omat lomat.

Maijastiina Väyrynen, ravintolatyöntekijä, Helsinki

Mä odotan innolla Ruisrock-festivaaleja, sillä ne ovat mun ensimmäiset festarit! Hienoa päästä nauttimaan niiden tunnelmasta ja kavereiden kanssa hengailusta. Hyviä esiintyjäkin on luvassa. Juhannukseksi on myös mökkiviikonloppu suunnitteilla.

Jemina Palola, osa-aikamyyjä, Helsinki

Teksti: Marja Ikkala & Minna Raitapuro

Uusinta uutta

Yhteystiedot

Katso tarkemmat yhteystiedot

Jäsenyys ja liittyminen 

030 100 600 klo 10-14

Jäsenten työsuhdeasiat

030 100 620 klo 10-14

Työttömyyskassa,
Unemployment benefit advice,
Arbetslöshetsskydd

020 690 211 klo 10-14

PAMin toimistot
Helsinki-Uusimaa avoinna ma-ti ja to-pe klo 9-16. Muut toimistot maanantaisin. Muina aikoina ajanvarauksella.

Frågor om medlemskapet, anslutning och anställning på svenska

030 100 640 klo 10-14

Membership services in English

030 100 630 klo 10-14

Employment advice in English

030 100 625  klo 10-14

Moniin kysymyksiin löydät vastauksia verkkosivuiltamme