29.08.2014 klo 14.43

Kurssi työmarkkinatiedotuksesta lokakuussa

Sähköliitto, TEAM Teollisuusalojen ammattiliitto ja Palvelualojen ammattiliitto PAM järjestävät yhteisen kurssin työmarkkinatiedotuksesta kiinnostuneille jäsenille.

Kurssi järjestetään 25.-26.10.2014 Tampereella Sähköliiton koulutustiloissa.

Ohjelmassa on yhteinen esiintymiskoulutus sekä tutustuminen liittojen omiin tiedotuskäyntäntöihin ja materiaaleihin. Tule mukaan kehittämään liittosi työmarkkinatiedotusta ammattiopistoilla ja samalla tutustumaan muiden liittojen toimintaan ja tiedottajiin.

Mukaan voi ilmoittautua viimeistään 10.10. PAMin jäsenet ilmoittautuvat sähköisesti tämän lomakkeen kautta: http://www.lyyti.in/tyomarkkinatiedottaja

Pamilaisille liitto kustantaa matkakustannukset halvimman julkisenliikenteen mukaan, ohjelmaan kuuluvat ruokailut ja pitkämatkalaisille majoituksen. Infokirje toimitetaan osallistujien sähköpostiosoitteeseen ilmoittautumisen päätyttyä.

Lisätietoja pamilaisten osallistujien käytännönjärjestelyistä saa nuorisosihteeriltä: Tanja Suomilammi, puh. 020-774 2204, nuoret@pam.fi.

Lisätietoja tilaisuudesta saat Sähköliiton nuorisoasiamies Juha Jumiskolta numerosta 050 60 306 tai sähköpostitse juha.jumisko@sahkoliitto.fi.

 

Uusinta uutta