Tiedote - 13.10.2015 klo 12.50

PAM luovutti jäsenhankintajopon pääministeri Juha Sipilälle

PAM luovutti jäsenhankintajopon pääministeri Juha Sipilälle

PAMin järjestöasiantuntija Johanna Sparf oli luovuttamassa jäsenhankintajopoa pääministeri Sipilälle tiistaina. (Kuva: Pekka Sipola)

Palvelualojen ammattiliitto PAMiin liittyi syyskuun aikana liki 4 000 uutta jäsentä. PAM on tavallisesti luovuttanut jäsenhankintajopon runsaasti jäseniä hankkineelle luottamushenkilöilleen, mutta tällä kertaa pyörä päätettiin luovuttaa pääministeri Sipilälle.

PAM huomioi aina hyvästä jäsenhankinnasta palkitsemalla paljon jäseniä hankkineet luottamushenkilönsä. Viimeksi pamilainen luottamusmies palkittiin Jopolla kesäkuussa.

Monet PAMiin liittyneet mainitsivat liittymisensä syyksi hallituksen pakkolakiesitykset ja heikennykset. Palautteiden perusteella on selvää, että pääministeri Sipilä on edesauttanut PAMin jäsentulvaa viime kuussa.

- Kun syyskuun jäsenmääräluvut selvisivät, oli ilmeistä, että jäsenhankintajopo menee tällä kertaa Juha Sipilälle. Hyvästä jäsenhankinnasta palkitseminen kuuluu PAMin tavallisiin käytäntöihin, PAMin järjestöasiantuntija Johanna Sparf luonnehtii.

Sparf luovutti Jopon valtioneuvoston jakelukeskukseen tänään tiistaina. Pyörää koristavat magneetit, joissa on PAMin logot. Pyörän väri on valittu Sipilän mieltymyksiä ajatellen – värinä on keskustan vihreä. Mukana oli myös kirje pääministeri Sipilälle.

PAMin jäsenmäärä kasvoi erityisen voimakkaasti ennen syyskuun puoliväliä. Esimerkiksi maanantaina 14.9. PAMiin liittyi enemmän jäseniä kuin minään muuna päivänä liiton olemassaolon aikana.

Sipilän jäsenhankintajopo

Jäsenhankintajopo

 

Uusimmat

Suosituimmat