Tiedote Uutinen - 19.05.2016 klo 11.15

PAM on mukana Uuden keskusjärjestön perustamisessa

Palvelualojen ammattiliitto PAM kannattaa Uuden keskusjärjestön perustamista. PAMin valtuusto oli hyvin yksimielinen päättäessään mukana olemisesta Uuden keskusjärjestön perustamisessa.

Valtuuston puheenjohtaja Sirpa Laakso korosti Uuden keskusjärjestön merkitystä ay-liikkeen tulevaisuudelle mahdollisuutena, jota ei voida jättää käyttämättä.

- Uuden keskusjärjestön perustaminen on meidän kaikkien etu. Vain tiiviimmällä ja yhtenäisemmällä joukolla voimme paremmin edistää meidän palkansaajien toimeentuloa ja elinoloja, toteaa Laakso.

PAMin valtuusto lähetti kokouksestaan terveisiä liitoille, jotka ovat päättäneet jäädä Uuden keskusjärjestön ulkopuolelle.

- Toivomme niiden liittojen harkitsevan vielä uudelleen päätöstään, jotka ovat jättäytymässä Uuden keskusjärjestön ulkopuolelle, vetoaa Laakso.

Hanke on tuottanut hyviä suunnitelmia, jota valtuuston mielestä olisi järjetöntä olla hyödyntämättä.

- Hankeen eri projektiryhmissä on tehty hyvää työtä ja tämä työ on hyvä pohja jatkotyölle. Meidän on nyt syytä nähdä hankkeen suuri tavoite palkansaajien paremman tulevaisuuden puolesta ja etsiä ratkaisut kuitenkin melko pieniin näkemyseroihin, korostaa Laakso.


 

Uusimmat

Suosituimmat