Työehtosopimusneuvottelut - 03.04.2020 klo 22.00

Useita PAMin ja Paltan kesken neuvoteltuja työehtosopimuksia on hyväksytty

Kuvaaja: Klaus Vedfelt

Elokuvateatterien, Kansallisoopperan, kodintekniikkahuollon, kuvanvalmistamoiden, muuttopalvelualan ja Veikkauksen palkkoihin on tulossa yleisen linjan mukaisia korotuksia kesällä.

Veikkauksen työntekijöiden palkat nousevat kesäkuun alusta 1,5 prosenttia ja vuoden päästä kesäkuun 2021 alusta 1,7 prosenttia. Samat korotukset koskevat myös ilta- ja yötyölisiä.

Suomen Kansallisoopperan ja -baletin teknisten pienryhmien sekä teknisten esimiesten ja mestarien palkat nousevat kesäkuun alusta 1,3 prosenttia ja toukokuun 2021 alusta 1,9 prosenttia.

Elokuvateatterien, kuvanvalmistamoiden, muuttopalvelualan sekä kotitalouskone- ja kodintekniikkahuollon sekä palveluautomaatioalan työntekijöiden palkkoja korotetaan heinäkuun alussa 1,3 prosenttia. Lisäksi kesäkuun 2021 alussa palkkoihin tulee 1,9 prosentin korotus.

PAMin ja Palvelualojen työnantajaliitto Paltan kesken neuvoteltavista jo päättyneistä sopimuksista avoinna ovat vielä bingoalan, golfalan sekä asiakaspalvelu- ja telemarkkinointialan työehtosopimukset.

 

HUOM! Koronaepidemian aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi PAM on yhdessä työnantajaliittojen kanssa sopinut useiden sopimusalojen osalta määräaikaisista muutoksista työehtosopimuksen määräyksiin. Kaikki määräaikaiset muutokset löydät täältä:

Työehtosopimuksiin koronaepidemian vuoksi tehdyt muutokset

 

Uusinta uutta