Uutinen - 18.07.2013 klo 13.20

PAMin nuoret nokittivat poliitikot ja toimittajat tarjotinjuoksussa

Kisan nopein yksilösuoritus meni kuitenkin Mauri Pekkariselle, joka viiletti tarjottimen kanssa kuin salama.

Nuoruus ja vahva palvelualan osaaminen hallitsivat PAMin viimeisessä haastekisassa tänään torstaina. Poliitikkojoukkue sai tyytyä hopeaan, kun Porin SuomiAreenassa kisailtiin tarjotinjuoksussa. Aiempien päivien tapaan viimeinen sija meni toimittajajoukkueelle.

Joukkueiden piti kiertää tolppia tarjottimen kanssa, joka oli täynnä astioita. Nopeus oli valttia, mutta myös taiteellisella vaikutelmalla oli merkitystä. MTV3:n toimittajien Jouni Sipilän, Anna Strandenin ja Antti Tuurin joukkue sai 10 sekuntia miinuspisteitä astioiden lentämisen takia. Toisaalta lisäpisteitä tuli Strandenin ansiokkaan lantion käytön vuoksi. Toimittajajoukkueen ajaksi tuli 1.46 sekuntia.

Kisan kovin yksittäinen aika oli kansanedustaja Mauri Pekkarisella (kesk), joka hämmästytti Eetunaukion yleisön tuulennopealla suorituksellaan. Eduskunnan joukkue sai lisäpisteitä myös siitä, että kansanedustaja Sirpa Paatero (sd) veti koko kisan korkokengät jalassa. Niin ikään kansanedustaja Jari Myllykoskea (vas) kiiteltiin siitä, että hän lauleskeli leppoisasti läpi oman suorituksensa. Poliitikkojoukkue kiersi tolpat ajassa 1.39.

Lopuksi tuomaristo palkitsi PAMin nuorten joukkueen, joka veti juoksun huikeassa ajassa 1.25. Vauhdikas tarjoilu oli hallussa Simo Marjamäellä, Marianna Ahosella ja Annileena Torkkelilla. Myös muut kilpailijat onnittelivat nuoria, ja Jari Myllykoski (kuvassa yllä) totesi suoraan, että paremmat voittivat. Myllykoski oli kiitollinen myös hävinneelle Maikkarin joukkueelle.

- Kiitos, että olitte kisassa yksi joukkue, Myllykoski sanoi.

Torstaina tuomaroivat Marjut Matinlauri Winnovasta, Seppo Mäki-Ullakko Yyterin Kylpylähotellista sekä PAMin 1. varapuheenjohtaja Jaana Ylitalo.

Kaikkiaan PAM järjesti kuluvan viikon aikana kolme haastekisaa. Joukkueet kisailivat tarjotinjuoksun lisäksi sängynpetauksessa sekä pöydän kattamisessa.

 

 

Teksti: SYSTEM

 

Uusimmat

Suosituimmat