Uutinen - 24.10.2014 klo 16.03

Verkkokauppa.com aikoo toimittaa ruuat suoraan maatiloilta

Yhtiö testaa uusien alueiden valtaamista vauva- ja perhetuotteilla.

Jo pitkään päivittäistavarakaupan suuntaan laajenemisestaan vihjaillut Verkkokauppa.com raotti perjantaina verhoa, jonka takana se näkee kasvumahdollisuuksia ruuan ja juoman kaupassa. Näitä se aikoo tulevaisuudessa toimittaa asiakkailleen muun muassa suoraan maatiloilta.

Yhtiö kertoi perjantaina julkaisemansa osavuosikatsauksen yhteydessä, että se aikoo aloittaa tuotteiden suoratoimitukset maatiloilta, tuottajilta, valmistajilta, maahantuojilta suoraan loppuasiakkailleen jo ensi vuoden aikana.

"Yhtiön mielestä ruoka ja juoma, rautakauppa ja asiakasrahoitus tarjoavat kiinnostavia kasvumahdollisuuksia. Ensimmäinen uusi päätuoteryhmä on suunniteltu olevan vauvat ja perhe", toimitusjohtaja Samuli Seppälä toteaa yhtiön tiedotteessa.

Yhtiön mukaan uusien tuoteryhmien osalta aluksi edessä on testausvaihe, jonka nopeat vaikutukset sen liikevaihtoon ovat rajalliset.

Verkkokauppa.comilla on myös edessään investointeja kasvavan toimintansa logistiikkaan. Tiedotteessa Seppälä kuitenkin iloitsee, kuinka "vallitsevassa taloudellisessa tilanteessa on ollut poikkeuksellisen helppoa rekrytoida uutta osaamista yhtiöön".

Syyskuun lopussa Verkkokauppa.comissa työskenteli 490 koko- ja osa-aikaista, jossa kasvua vuoden takaiseen on 69 työntekijän verran. Yhtiö on rekrytoinut erityisesti osto-osastolle, asiakasrahoitukseen ja järjestelmäkehitykseen.

Yhtiön liikevaihto kasvoi heinä–syyskuussa viidenneksellä 68 miljoonaan euroon.

 

 

Teksti: Matias Manner (deleted)

 

Uusimmat

Suosituimmat