Uutinen - 24.09.2015 klo 15.58

Anttilassa yt-neuvottelut – ja uusi liike tulossa

Tavarataloketju Anttila aloittaa ensi viikolla yt-neuvottelut. Yhtiö tiedottaa kuitenkin myös avaavansa ensimmäisen uuden konseptin mukaisen tavaratalon Espoossa marraskuussa.

Tavarataloketju Anttila aloittaa ensi maanantaina yt-neuvottelut, joiden tavoitteeksi yhtiön johto on ilmoittanut vähentää työtunteja noin 1500:lla viikossa koko konsernissa, mukaanlukien Kodin1-tavaratalot. Myös organisaatiota uudistetaan, pääluottamusmies Kai Vauhkala kertoo. Työntekijöitä ketjulla oli kevään tietojen mukaan noin 1500, mutta myös pääkonttorilta väki on jo vähenemässä parillakymmenellä aiempien yt-neuvottelujen seurauksena.

– Yhtään tavarataloa ei nyt olla sulkemassa, se on selvää, Vauhkala sanoo.

Perjantaina Anttila ilmoitti myös, että se aikoo avata ensimmäisen uudistetun konseptin mukaisen liikkeen Espoon Sello-kauppakeskukseen marraskuussa.

– Tuomme Anttilaan aivan uusia brändejä, joita nähdään nyt ensimmäistä kertaa Suomessa Sellon Anttilassa, toimitusjohtaja Markus Roschel sanoi tiedotteessa. Tarkoitus on myös tehdä nettiostaminen liikkeessä helpoksi, hän lisäsi.

Keväällä saksalainen 4K Invest -sijoitusyhtiö osti Anttilat Keskolta. Ketju oli ollut pitkään talousvaikeuksissa, ja osa liikkeistä suljettiin jo ennen ketjun myyntiä. Uusi omistaja ilmoitti hakevansa kasvua modernisoinnilla ja asiakaskokemuksen parantamisella.

Lue myös: Hautajaiset, muutto ja syntymä

 

 

Teksti: Tuomas Lehto

 

Uusimmat

Suosituimmat