Uutinen - 29.01.2016 klo 15.31

PAM ja Helsinki-Uusimaan aluetoimisto muuttamassa

PAMin keskustoimisto muuttaa uusiin tiloihin näillä näkymin syksyllä. Uudet vuokratilat ovat vain parin korttelin päässä nykyisistä.

PAMin keskustoimistolla, Palvelualojen työttömyyskassalla ja Helsinki-Uusimaan toimistolla on edessään muutto. Keskustoimisto muuttaa syksyllä Antilooppi Oy:n vuokralaiseksi Hakaniemen Ympyrätalona tunnettuun kiinteistöön, ja kassa muuttanee sinne jo kesällä. Antilooppi Oy on myös nykyisten, samaten Hakaniemessä Paasivuorenkadulla ja Siltasaarenkadulla sijaitsevien toimitilojen ostaja. Aiemmin PAM omisti käyttämänsä tilat.

Aluetoimistolle on löytymässä uudet tilat myös Hakaniemestä. Niistä uutisoidaan, kun uusi osoite on varmistunut.

PAMin tilojen myynti on osa suurempaa kiinteistökauppaa, jossa myös muun muassa osuuskauppa HOK-Elanto myi keskustoimiston vieressä sijaitsevan Hakaniemen tavaratalon kiinteistön ja siirtyi sekin vuokralaiseksi samoihin perinteisiin tiloihin. Näihin kiinteistöihin on tiedossa laajoja remontteja. Antilooppi Oy on erityisesti pääkaupunkiseudulla toimiva kiinteistösijoitusyhtiö, jonka omistavat eläkevakuutusyhtiö Ilmarinen ja ruotsalainen eläkevakuutusyhtiö AMF Pensionsförsäkring.

 

 

Teksti: Tuomas Lehto

 

Uusimmat

Suosituimmat