Allekirjoita vetoomus

Palvelualan ammattilaiselle kuuluu kunnon palkka, jolla tulee oikeasti toimeen! Nyt neuvotellaan Call Centereiden eli puhelinpalvelu- ja yhteyskeskusten työntekijöiden tulevista palkoista ja työehdoista. Ole siis mukana ja allekirjoita vetoomus!

Osoita tukesi ja allekirjoita vetoomus

Call Centereiden alalla työskennellään keskimäärin pienemmällä palkalla kuin muilla palvelualoilla. Moni alan työntekijä tekee kuitenkin vaativaa asiakaspalvelutyötä, joka vaatii palveltavan alan syvää asiantuntemusta. Työ on kuormittavaa ja siitä pitää maksaa riittävä korvaus. 

ON REILUA, että alkanut talouskasvu näkyy myös näiden työntekijöiden palkassa. Tavoitteemme on siis kunnon korotukset palkkoihin, jotta sillä tulee toimeen eivätkä tuloerot kasva entisestään. 

Työnantaja haluaisi maksaa osan palkankorotuksista yrityskohtaisesti eikä ole valmis korottamaan palkkataulukoita riittävällä ja oikeudenmukaisella tavalla. PAMille tämä ei käy. 

Jos haluat paremman palkankorotuksen, ole MUKANA ja allekirjoita alla oleva vetoomus. Sinä ja työkaverisi olette liitto ja sen voima. Valmiutta tarvitaan nyt!

Call center -vetoomus