Esimieskoulutus

Päivitetty: 22.04.2020

Arvot kohdallaan, pää ja sydän paikoillaan - pamilaista esimieskoulutusta Sinulle!

Huom! PAM on tehnyt päätöksen perua ja siirtää myöhempään ajankohtaan kaikki liiton järjestämät jäsenille tarkoitetut lähikoulutukset 31.5. saakka. Päätös koskee kaikkia jäsenkoulutuksia ja myös luottamushenkilöille tarkoitettuja koulutuksia ja kursseja. Nyt peruuntuneisiin koulutuksiin pyritään löytämään uusi ajankohta myöhemmin.

Koulutus, materiaali sekä ateriat, majoitus ja matkat ovat maksuttomia jäsenille.
Selaa koulutusten ajankohdat ja ilmoittautumisajat Tapahtumakalenterista. Lisätietoja saat kurssisihteeriltä kurssisihteeri(a)pam.fi.

Esimieskoulutus ja kurssit on tarkoitettu esimiestehtävissä toimiville työntekijöille:
palveluohjaajat, vuoroesimiehet, kohde-esimiehet, myymälä - ja ravintolapääliköt jne...

Katso kaikki PAMin koulutukset 2020 PAMin tapahtumakalenterista www.pam.fi/tapahtumat/koulutukset

Esimiesten koulutuksen on koottu myös tulostettavaan Esimiesten koulutus 2020 esitteeseen!

ja ilmoittaudu mukaan!

Esimiehen työlait - verkkokurssi ja webinaari UUSI!

Esimies, tule opiskelemaan, testaamaan ja syventämään työlakien osaamistasi verkkokurssille.
Kurssin tavoitteena on syventää työlakien osaamista verkkokurssilla ja webinaarin muodossa. Verkkokurssi sisältää itseopiskelua 4.5.-8.5. sekä webinaarin 14.5.2020 klo 14-16. Ohjaaja antaa webinaarissa yhteisen palautteen kurssin tehneille henkilöille. Lisäksi käydään keskustelua ajankohtaisista lakimuutoksista ja niiden soveltamisesta käytäntöön. Kurssin ohjaana ja opettajana toimii Jaana Paanetoja, Oikeustieteen tohtori, työ- ja sosiaalioikeuden dosentti ja varatuomari.
Ilmoittaudu kurssille maanantaihin 4.5. klo 12 mennessä. Paikkoja rajoitetusti.

Ilmoittautumaan pääset täältä

Tai katso esite tästä ja lue lisää!

Työhyvinvointikortti - esimiesten oma ryhmä

Helsinki, PAM keskustoimisto 3.2.2020 – Ilmoittautumiset viimeistään 7.1.
Helsinki, PAM keskustoimisto 2.9.2020 – Ilmoittautumiset viimeistään 4.8.
Tervetuloa miettimään työhyvinvointikysymyksiä esimiestyön näkökulmasta samalla arjen kiireistä irtautuen. Työhyvinvointia edistetään parhaiten työpaikalla yhteisvoimin. Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunutta, sitoutuu työhönsä, ja toimii tehokkaasti. Työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, edistää työurien kestoa ja vähentää sairaus-, ja eläkekuluja.

työhyvinvointikortti
 

Harmonia & Voima- hyvinvointia esimiehille - uusi ajankohta!

7.-9.8.2020 Gustavelund, Tuusula
Kukas minä olinkaan? Tule etsimään vastauksia esimiesten omasta viikonlopusta. Ota aikaa itsellesi talven aherruksen jälkeen. Luvassa voimaa ja vertaistukea, johtamisen uusia sekä hyväksi koettuja oppeja. Itsetuntemusta ja vahvuuksien löytämistä.
Ilmoittautumiset viimeistään 25.6.

Osaava & sovitteleva esimies 2 + 2 päivää

Gustavelund, Tuusula
1.osa 29.-30.1.2020
2.osa 26.-27.2.2020
Kiinnostus itsensä kehittämiseen ja taitojensa syventämiseen antaa itseluottamusta ja kykyä viedä asioita eteenpäin. Tiimityö ja -vuorovaikutustaidot motivoivat työyhteisöä parempaan lopputulokseen.
Työyhteisössä syntyvät konfliktit ratkaistaan osapuolia kuuntelevalla ja arvostavalla toimintatavalla. Kurssilla harjoitellaan työyhteisön sovittelutaitoja, tutustutaan sovittelun prosessiin ja kehitetään ennakoivaa otetta konflikteihin. Kurssin tavoitteena on tukea persoonallista kasvua esimieheksi, avarakatseisuutta, myötätuntoa ja vastuunkantoa, kaiken kaikkiaan hän on positiivinen roolimalli työpaikallaan.
Ilmoittautumiset viimeistään 2.1.

Työnohjausryhmä esimiehille - pääkaupunkiseutu

Tukea ja työnohjausta PAMilaisille jäsenille, jotka ovat esimiestyössä. Työnohjauksen menetelmällä tarkastellaan esimiehen tehtävää ja roolia sekä tunnistetaan ja käsitellään niihin liittyviä tunteita ja kokemuksia.Ryhmässä olevat saavat vertaistukea omaan työhönsä. Kokoontumiskertoja pidetään useita vuoden aikana, noin kerran kuukaudessa.
Työnohjaus perustuu vapaaehtoisuuteen ja luottamuksellisuuteen, ja sen avulla tarkastellaan, arvioidaan ja kehitetään omaa itseä, - esimiestyötä ja ammatillista osaamista. Esimiesten työnohjausryhmä kokoontuu noin vuoden ajan kerran kuukaudessa ja ryhmiä vetävät koulutetut työnohjaajat. Helsinkiin pyritään saamaan kokoon oma työnohjausryhmä esimiehille, mikäli kiinnostuneita tulee tarpeeksi. Ilmoittaudu ryhmään PAMin tapahtumakalenterin kautta. Saat kutsun ensimmäiseen tapaamiseen kouluttajalta. Lisätietoja kurssisihteeri(at)pam.fi

Nyt myös omat peruskurssit esimiehille!


Luottamustehtävässä (työsuojeluvaltuutettu tai luottamusmies) toimiville esimiehille on nyt omat peruskurssit Petäyksessä syksyllä. Jos olet luottamushenkilö, joka toimii myös esimiehenä, voit hakea esimiesten omalle kurssille. Kurssin ajankohtana on: 13.-15.10 (1.osa) & 18.-19.11. (2.osa).

Luottamusmiesten peruskurssi, sovi osallistumisesta työnantajan edustajan kanssa ja hae kurssille 9.9. mennssä tästä linkistä.

Työsuojelun peruskurssi, sovi osallistumisesta työnantajan edustajan kanssa ja hae kurssille tästä linkistä viimeistään 9.9.

LÄHIESIMIEHEN AMMATTITUTKINTO 2019–2020
Haku päättynyt


Lähiesimiehen ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintoon valmistava koulutus on tehty juuri sinulle sopivaksi sen perusteella mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Koulutusryhmä muodostuu pamilaisista esimiehistä. Tutkintoon valmistavaan koulutukseen sisältyy enintään 10 koulutuspäivää ja ohjattua etäopiskelua. Tutkinnon suorittaminen edellyttää, että osoitat osaamisesi käytännön työtehtävissä, joten sinun täytyy jo toimia esimiehenä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Markkinointi-instituutin kanssa.

Tutustu esitteeseen tästä

2019-2020 Koulutus alkaa 27.–28.11.2019 Helsingissä.
Tutkinto muodostuu 10 yhteisestä koulutuspäivästä, neljästä valinnaisesta kurssipäivästä ja ohjatusta etäopiskelusta. Koulutuksen kesto on noin 12 kuukautta.
 

 

gettyimages

 

Kiinnostaako aihe? Lue lisää

Jäsenedut

  Muutoksia

   Puhelinpalvelu ma–pe

   PAMin ja työttömyyskassan puhelinpalveluissa on ruuhkaa. Huomioithan, että suurin ruuhka on puhelinpalveluiden avautuessa. Moniin kysymyksiin löydät vastauksia verkkosivuiltamme

   Jäsenyys ja liittyminen 

   030 100 600 klo 10-14

   Jäsenten työsuhdeasiat

   030 100 620 klo 10-14

   Työttömyyskassa,
   Unemployment benefit advice,
   Arbetslöshetsskydd

   020 690 211 klo 10-14

   Frågor om medlemskapet, anslutning och anställning på svenska

   030 100 640 klo 10-14

   Membership services in English

   030 100 630 klo 10-14

   Employment advice in English

   030 100 625  klo 10-14

   Muut palvelukanavat

   Siirry Yhteystiedot-sivulle

   Puhelinpalvelu ma–pe

   PAMin ja työttömyyskassan puhelinpalveluissa on ruuhkaa. Huomioithan, että suurin ruuhka on puhelinpalveluiden avautuessa. Moniin kysymyksiin löydät vastauksia verkkosivuiltamme

   Jäsenyys ja liittyminen 

   030 100 600 klo 10-14

   Jäsenten työsuhdeasiat

   030 100 620 klo 10-14

   Työttömyyskassa,
   Unemployment benefit advice,
   Arbetslöshetsskydd

   020 690 211 klo 10-14

   Frågor om medlemskapet, anslutning och anställning på svenska

   030 100 640 klo 10-14

   Membership services in English

   030 100 630 klo 10-14

   Employment advice in English

   030 100 625  klo 10-14

   Muut palvelukanavat

   Siirry Yhteystiedot-sivulle