Muokattu: 02.08.2019 - 09:38

Avainsanat: Koulutus, Esimies

Esimieskoulutus

Arvot kohdallaan, pää ja sydän paikoillaan - pamilaista esimieskoulutusta Sinulle!

Koulutus, materiaali sekä ateriat, majoitus ja matkat ovat maksuttomia jäsenille.
Selaa koulutusten ajankohdat ja ilmoittautumisajat kurssikalenterista. Lisätietoja saat kurssisihteeriltä kurssisihteeri(a)pam.fi.

Esimieskoulutus ja kurssit on tarkoitettu esimiestehtävissä toimiville työntekijöille:
palveluohjaajat, vuoroesimiehet, kohde-esimiehet, myymälä - ja ravintolapääliköt jne...

Katso ja lataa tästä ESIMIESESITE 2019

POMOKAHVIT - WEBINAARISARJA


22.2., 26.4., 13.9., 25.10 verkossa (huom. muuttuneet päivät)
Esimiehille omat aamukahviwebinaarit. Keskustelua ajankohtaisista aiheista ohjatusti.
Ilmoittautumiset viikkoa ennen webinaaria.

TYÖELÄMÄN MIELENTERVEYDEN ENSIAPU

Koulutus sisältää mielenterveyttä ja työhyvinvointia edistävää tietoa, jonka näkökulmana on voimavarojen vahvistaminen. Koulutuksen tavoitteena on edistää työyhteisöjen käytäntöjä niin, että mielenterveysosaamisesta tulee luonteva osa työelämän arkea ja ihmisten välistä toimintaa. Koulutuksella halutaan myös vähentää mielenterveysongelmiin liittyviä ennakkoluuloja. Tervetuloa mukaan - työelämässä tarvitaan mielenterveystaitoja!

16.-17.10. Keskustoimisto, Helsinki, ilmoittaudu viimeistään 15.9.
4.-5.11. Tampere, ilmoittaudu viimeistään 2.10.

TYÖHYVINVOINTIKORTTIKOULUTUS - ESIMIESTEN OMA RYHMÄ

Hae Työhyvinvointikorttikoulutukseen - Esimiesten omaan ryhmään. Koulutus järjestetään vuonna 2019 Helsingissä ja Tampereella.

Tervetuloa miettimään työhyvinvointikysymyksiä esimiestyön näkökulmasta samalla arjen kiireistä irtautuen. Työhyvinvointia edistetään parhaiten työpaikalla yhteisvoimin. Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunutta, sitoutuu työhönsä, ja toimii tehokkaasti. Työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, edistää työurien kestoa ja vähentää sairaus-, ja eläkekuluja.

11.3. PAMin keskustoimisto, ilmoittautumiset viimeistään 6.2. (huom. muuttunut päivä!)
23.4. Tampere, ilmoittautumiset viimeistään 19.3.

Hae kursseille kurssikalenterin kautta TÄÄLTÄ

TYÖYHTEISÖSOVITTELU ESIMIEHEN TAITONA (kaksi osaa)


1. OSA 22.-23.8. PAMin keskustoimisto
2. OSA19.-20.9. PAMin keskustoimisto
Sovittelu on toimintamalli, jossa konfliktit nähdään yhteisenä oppimisena ja uuden, avoimen työpaikkakulttuurin kehittäjänä. Koulutuksen tavoitteena on saada ymmärrys työyhteisösovittelusta menetelmänä ja sen soveltamisesta työyhteisön ristiriitatilanteisiin. Kurssilla lisätään myös valmiuksia sovittelutilanteisiin työyhteisössä. Avainsisältöjä koulutuksessa ovat esimiehen rooli työpaikkojen ristiriitatilanteissa, tieto sovittelumenetelmän eri vaiheista sekä sovitteluharjoitukset. Ilmoittautumiset viimeistään 22.7.

LÄHIESIMIEHEN AMMATTITUTKINTO 2019–2020


Lähiesimiehen ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintoon valmistava koulutus on tehty juuri sinulle sopivaksi sen perusteella mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Koulutusryhmä muodostuu pamilaisista esimiehistä. Tutkintoon valmistavaan koulutukseen sisältyy enintään 10 koulutuspäivää ja ohjattua etäopiskelua. Tutkinnon suorittaminen edellyttää, että osoitat osaamisesi käytännön työtehtävissä, joten sinun täytyy jo toimia esimiehenä. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Markkinointi-instituutin kanssa.
Haku tutkintoon syksyllä 2019

gettyimages

JEESI-RYHMÄT ESIMIEHILLE

Esimiesten JEESI-ryhmissä tarkastellaan työnohjauksen menetelmällä esimiehen tehtävää ja roolia sekä tunnistetaan ja käsitellään niihin liittyviä tunteita ja kokemuksia.Tapaamisissa tarkastellaan esimiehen tehtävää ja roolia sekä tunnistetaan ja käsitellään niihin liittyviä tunteita ja kokemuksia. Ryhmässä olevat saavat vertaistukea omaan työhönsä. Kokoontumiskertoja pidetään useita vuoden aikana, noin kerran kuukaudessa. Lisätietoja kurssisihteeriltämme kurssisihteeri(at)pam.fi.

Uusimmat

Suosituimmat