Muokattu: 11.04.2018 - 13:27

Avainsanat: Koulutus, Esimies

Esimieskoulutus

Arvot kohdallaan, pää ja sydän paikoillaan - pamilaista esimieskoulutusta Sinulle!

Koulutus, materiaali sekä ateriat, majoitus ja matkat ovat maksuttomia jäsenille.
Selaa koulutusten ajankohdat ja ilmoittautumisajat kurssikalenterista. Lisätietoja saat kurssisihteeriltä kurssisihteeri(a)pam.fi.

Esimieskoulutus ja kurssit on tarkoitettu esimiestehtävissä toimiville työntekijöille:
palveluohjaajat, vuoroesimiehet, kohde-esimiehet, myymälä - ja ravintolapääliköt jne...

TYÖHYVINVOINTIKORTTIKOULUTUS - ESIMIESTEN OMA RYHMÄ

Hae Työhyvinvointikorttikoulutukseen - Esimiesten omaan ryhmään. Koulutus järjestetään 29.10. maanantaina PAM keskustoimistolla Helsingissä.

Tervetuloa miettimään työhyvinvointikysymyksiä esimiestyön näkökulmasta samalla arjen kiireistä irtautuen. Työhyvinvointia edistetään parhaiten työpaikalla yhteisvoimin. Hyvinvoiva henkilöstö on motivoitunutta, sitoutuu työhönsä, ja toimii tehokkaasti. Työhyvinvointi auttaa organisaatiota menestymään, edistää työurien kestoa ja vähentää sairaus-, ja eläkekuluja.

Hae kurssille 4.10. mennessä kurssikalenterin kautta TÄÄLTÄ

VOIMIA ESIMIESTYÖHÖN

Etsitkö uutta potkua esimiehenä olemiseen? Voimia esimiestyöhön - koulutus tulee jälleen!

Pam järjestää Petäyksessä kolmipäiväisen koulutuksen esimiesjäsenille perjantaista sunnuntaihin 18.-20.5.2018

On aika tehdä inventaariota osaamisesta ja voimista ja saada uutta energiaa Voimia esimiestyöhön -kurssilta. Johtamistaitojen perusteet ovat muuttuneet käskyistä valm entavaan toimintatapaan. Työntekijöiden vahvuuksien käyttöön ottaminen luo edellytyksetmenestyvälle työpaikalle. Esimiestyöllä luodaan luottamusta, joka auttaa puhumaan ja ratkaisemaa yhdessä ristiriita- ja konfliktitilanteissa. Tervetuloa koulutukseen!

Ilmoittautumiset kurssikalenterin kautta. Kurssi on täynnä, mutta voit vielä ilmoittautua jonoon.

LÄHIESIMIESTYÖN AMMATTITUTKINTO 2018 - Koulutus on täynnä

Haku ja lisätiedot sähköpostitse irene.korimaki(at)pam.fi .

Vuodelle 2018 PAM tarjoaa Lähiesimiestyön ammattitutkinnon yhteistyössä Markkinointi-insituutin kanssa!

Suorita ammatillinen lähiesimiestutkinto. Saat tunnetun ja työelämässä arvostetun virallisen tutkinnon.

Kehität omaa esimiestaitojasi systemaattisesti ja kasvat varmaksi esimieheksi. Tunnistat omat roolisi, vahvuutesi ja kehittämiskohteesi esimiehenä sekä opit tunnistamaan ihmisten erilaisuutta ja sen vaikutuksia esimiestyöhön. Koulutus hyödyttää työyhteisöäsi, koska osaat rakentaa hyvinvoivaa työyhteisöä, tunnet velvollisuutesi esimiehenä ja viestit vakuuttavasti.

Lähiesimiestyön ammattitutkinnossa keskitytään tiimin motivoimiseen, esimerkillä johtamiseen ja tulokselliseen esimiestyöhön.

Koulutus soveltuu

  • esimiestyössä aloittaville tai esimieheksi siirtyville
  • esimiehille, jotka haluavat kasvaa entistä paremmiksi omassa työssään
  • esimiehille, päälliköille tai tiiminvetäjille

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suorittaminen
Lähiesimiestyön ammattitutkinto on Opetushallituksen virallinen näyttötutkinto, jossa tutkinnon suorittaminen ja tutkintoon valmistava koulutus juuri tehty sinulle sopivaksi sen perusteella, mitä jo osaat ja mitkä ovat tavoitteesi. Koulutusryhmä muodostuu pamilaisista esimiehistä. Lähiesimiestyön ammattitutkinnon suunniteltu kesto on 12 kk, ja tutkintoon valmistavaan koulutukseen sisältyy enintään 10 koulutuspäivää sekä ohjattua etäopiskelua. Tutkinnon suorittaminen edellyttää, että osoitat osaamisesi käytännön työtehtävissä, joten sinun täytyy jo toimia esimiehenä.

HAE KOULUTUKSEEN 8.12.2017 mennessä sähköpostitse (irene.korimaki(at)pam.fi)! Koulutukseen valitaan max. 20 opiskelijaa.

Lisätiedot ja ohjeet hakemiseen löydät tästä esitteestä.

Katso koulutusohjelman aikataulu tästä!

gettyimages

Työnohjaus esimiehille

Työnohjaus on koulututun ohjaajan johdolla tehtävää, luottamukseen perustuvaa ryhmätyöskentelyä. Tapaamisissa tarkastellaan esimiehen tehtävää ja roolia sekä tunnistetaan ja käsitellään niihin liittyviä tunteita ja kokemuksia. Ryhmässä olevat saavat vertaistukea omaan työhönsä. Kokoontumiskertoja pidetään useita vuoden aikana, noin kerran kuukaudessa. Ilmoittaudu kurssikalenterin kautta. Lisätietoja kurssisihteeriltämme kurssisihteeri(at)pam.fi.

Uusimmat

Suosituimmat