Muokattu: 25.08.2015 - 15:24

Avainsanat: Jäsenedut

If

Ifn edut PAMin jäsenille

If Hyödynnä nyt uudet etusi Ifissä. PAMin jäsenenä saat jo yhdellä vakuutuksella 11 prosentin alennuksen vakuutuksistasi*, kun sinulla on lisäksi Ifin paperiton palvelu. Korkeimmalla tasolla alennuksesi on jopa 16 prosenttia. Lisäksi If Omavastuurahaa kertyy vahingottomista vuosista jopa 40 euroa vuodessa. Sen avulla voit pienentää omavastuutasi vahingon sattuessa. Lisätietoja jäseneduista www.if.fi/pam tai p. 010 19 19 19.

Ota käyttöösi myös Primus-henkivakuutus, jonka avulla saat kattavan turvan sekä itsellesi että perheellesi. Lapsille kannattaa samalla hankkia edullinen Primus-tapaturmavakuutus. Primus-vakuutukset myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva. Tutustu tarkemmin www.henkivakuutuskuntoon.fi. *Poikkeuksena ovat Primus-vakuutus ja Joustoturvavakuutuksen laaja sairauskuluturva.

*Poikkeuksena ovat Primus-vakuutus ja Joustoturvavakuutuksen laaja sairauskuluturva

Järjestövakuutus

PAM on vakuuttanut jäsenensä Järjestövakuutuksella järjestötehtävissä ja –tilaisuuksissa sattuvien henkilö- ja esinevahinkojen varalta. Otathan yhteyttä PAMiin järjestövakuutuksen piiriin kuuluvissa vahingoissa, puh. 020 774 002.

Aiheeseen liittyvät