Muokattu: 28.12.2016 - 10:23

Avainsanat: Jäsenedut

If

Ifn edut PAMin jäsenille

If tarjoaa PAMin jäsenille mahdollisuuden päästä If Etuohjelman piiriin jo yhden vakuutuksen myötä, kun vastaanotat vakuutuspostit sähköisesti Ifin Omille sivuille. Kun kuulut If Etuohjelmaan saat vähintään 11 prosenttia alennusta vakuutusmaksuista*.

Edut kasvavat asiakkuuden mukana. Korkeimmalla etutasolla vakuutksista saa alennusta jopa 16 prosenttia ja käyttöön oman palveluneuvojan, joka huolehtii sinun ja perheesi vakuutusasioista.

1. Primus-henkivakuutus sinulle ja puolisollesi, jäsenalennus jopa 57 % , esim. 6 €/kk, 43-vuotias, 50 000 € turva.
2. Kattavat Primus-tapaturmavakuutukset itsellesi ja puolisollesi jopa 61 % edullisemmin. Valitse tarpeesi mukaan turvat tapaturman aiheuttaman lyhytaikaisen työkyvyttömyyden, kuoleman, pysyvän haitan tai hoitokulujen varalle.
3. Lapsen tapaturmavakuutus ilman omavastuuta noin 2–3 euroa kuukaudessa – voimassa aina ja kaikkialla, myös kilpaurheilussa.
4. Lisäksi saat kaikkiin uusiin Primus-vakuutuksiin veloituksettomana lisäetuna 2 000 euron Selviytymisturvan.

Lisätietoja if.fi/pam

Katso lisää henkivakuutuskuntoon.fi

*Poikkeuksena ovat Primus-vakuutus ja Joustoturvavakuutuksen laaja sairauskuluturva

Järjestövakuutus

PAM on vakuuttanut jäsenensä Järjestövakuutuksella järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa sattuvien henkilö- ja esinevahinkojen varalta. Otathan yhteyttä PAMiin järjestövakuutuksen piiriin kuuluvissa vahingoissa, puh. 020 774 002. 

Uusimmat

Suosituimmat