Muokattu: 14.04.2016 - 10:19

Järjestäminen

Palvelualojen ammattiliitto PAMissa panostetaan nyt erityisen vahvasti työpaikkojen edunvalvontaan. Haluamme, että työntekijöillä on mahdollisuus osallistua työpaikalla liiton toimintaan ja kehittää omaa työpaikaansa.

Meitä kiinnostaa erityisesti se, missä kunnossa asiat ovat juuri sinun työpaikallasi. Jos tuntuu, että kaikki asiat eivät ole ihan kunnossa omalla työpaikallasi, ratkaisu asiaan voisi olla työpaikan järjestäminen.

Mitä järjestäminen tarkoittaa?

Järjestämistoiminnalla tarkoitetaan työpaikkojen ja työntekijöiden oman aktiivisuuden kasvattamista. PAM tukee työpaikkoja järjestämistoiminnassa aktiivisesti ja on mukana koko järjestämisprosessin ajan. Autamme työyhteisöjä kasvattamaan liiton jäsenten määrää työpaikalla ja sitä kautta vahvistamaan työntekijöiden asemaa omilla työpaikoilla.Ideana on saada työpaikan työntekijät toimimaan yhdessä työpaikkansa asioiden puolesta ja valitsemaan keskuudestaan myös luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun.

Tavoite on siis luoda työpaikalle jatkuvan neuvottelun mahdollistava rakenne, johon vaaditaan riittävän vahva ja järjestäytynyt työyhteisö. Tarkoituksena on myös luoda työpaikalle selkeät toimintamallit yhteistoiminnalle työntekijöiden ja työnantajan välillä.

Järjestä työpaikkasi

Jos tuntuu, että järjestäminen voisi olla ratkaisu sinun työpaikkasi arkeen, olemme tukenasi ja autamme työyhteisöänne järjestämään työpaikkanne kuntoon. Voit jättää yhteystietosi tästä, niin järjestötoimitsijamme ottavat yhteyttä sinuun ja sopivat tapaamisen jossa voitte keskustella asiasta.

Järjestämiskampanja

Järjestämiskampanja on ajanjakso, jonka aikana tavoitteena on luoda toimintakykyinen liittorakenne työpaikallesi. Liittorakenteella tarkoitetaan luottamushenkilöiden valitsemista sekä toiminnan mahdollistavaa jäsentiimiä. Koko kampanjan aikana sinulla ovat tukenasi liiton järjestötoimitsijat. 

Tee työpaikan kuntotesti

Aiheeseen liittyvät