Kehity työssäsi PAM Urapalvelun avulla

PAM tarjoaa jäsenilleen tukea ja sparrausta työelämään ja työnhakuun PAM Urapalvelun kautta. Verkossa toimiva palvelu on tarkoitettu varsinaisille jäsenille.

PAM Urapalvelussa voit opiskella itsenäisesti videoiden avulla, osallistua live-webinaareihin ja saada henkilökohtaista työnhakuvalmennusta valmentajalta puhelimitse ja verkon välityksellä.

Henkilökohtainen valmennus

PAM Urapalvelussa sinulla on mahdollisuus varata 30 minuutin mittainen henkilökohtainen valmennusaika uravalmentajalle ja saada neuvoja ja sparrausta työelämää ja omaan osaamiseen liittyviin aiheisiin:

  • CV:n ja työhakemuksen tekeminen,
  • oman osaamisen tunnistaminen,
  • vinkit työnhakuun,
  • kehittyminen työssä,
  • työpaikan pulmatilanteet (erityisesti esimiesasemassa oleville) ja
  • Linked In -profiilin luominen.

Webinaarit

Kun haluat tuunata työtäsi ja kehittyä työelämän osaamisessasi, hioa työnhakutaitojasi, löytää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista työhön sekä iloa arkeen, tule mukaan webinaareihin. Voit ilmoittautua webinaareihin suoraan PAM Urapalvelussa kohdassa webinaarit.

Videokirjasto

Webinaarien lisäksi PAMin urapalveluun kirjautuneella jäsenellä on käytettävissään monipuolinen videokirjasto, joka sisältää jo n. 60 videota työnhausta, työn ja oman osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnista sekä laajemmin työelämän ja arjen ilmiöistä.

PAM Urapalvelun valmentajat

PAM Urapalvelun tuottaa UP Partners –valmennustiimi, jolla on kokemusta puhelin-, video- ja verkkovalmennuksista mm. eri ammattiliittojen jäsenille. Urapalvelun valmentajat ovat osaavia ja kokeneita alan ammattilaisia. Kaikki asiakkaiden kanssa käydyt valmennuskeskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Valmentajatiimin esittely löytyy täältä >>.

PAM urapalvelu

Kirjaudu palveluun

PAM Urapalveluun tarvitseti henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen. Voit luoda käyttäjätunnuksen ja hakea urapalvelun käyttöoikeutta kirjautumissivulla >>.

Kun olet antanut tietosi (jäsennumero pakollinen), jäsenyytesi tarkistetaan ja saat sähköpostiisi ilmoituksen urapalveluiden käytöstä. Kun vielä vahvistat hakemuksesi viestin ohjeiden mukaan, voit aloittaa PAM Urapalvelun käytön.

PAM Urapalvelu löytyy myös Duunisivujen yhteydestä >>

Esittelyvideo PAM Urapalveluihin kirjautumisesta ja sisällöstä >>

Kiinnostaako aihe? Lue lisää

Puhelinpalvelu ma–pe

Jäsenyys ja liittyminen 

030 100 600 klo 10-14

Jäsenten työsuhdeasiat

030 100 620 klo 10-14

Työttömyyskassa

020 690 211 klo 10-14

Ruotsinkielinen jäsenyys- ja työsuhdelinja

030 100 640 klo 10-14

Muut palvelukanavat

Siirry Yhteystiedot-sivulle

Puhelinpalvelu ma–pe

Jäsenyys ja liittyminen 

030 100 600 klo 10-14

Jäsenten työsuhdeasiat

030 100 620 klo 10-14

Työttömyyskassa

020 690 211 klo 10-14

Ruotsinkielinen jäsenyys- ja työsuhdelinja

030 100 640 klo 10-14

Muut palvelukanavat

Siirry Yhteystiedot-sivulle