Muokattu: 21.05.2018 - 14:00

Likkojen lenkki

Likkojen Lenkki on naisille suunnattu liikuntatapahtuma Oulussa – lajeina kävely, juoksu ja sauvakävely. Upeiden lenkkimaastojen ja eripituisten reittien lisäksi vaihtoehtona on osallistua ohjattuihin liikuntatunteihin tapahtuma-alueella tai Rock the City -kaupunkiseikkailuun. Voit ilmoittautua tapahtumaan etuhinnalla 30€/hlö (hinta voimassa 30.6. asti).

OULUN LENKKI 11.8. klo 11.30-17, Raatin stadion

Oulussa nähdään Suomen palkituimman dragshowartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason DIVET SHOW, missä lavalle nousee kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituna! Lenkkipäivä huipentuu ihastuttavan oululaisen Suvi Teräsniskan keikkaan. Päivän ohjelman löydät täältä.

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassamme
Etusivulta valitaan oikea tapahtuma, Likkojen Lenkki Oulu
Kirjoita kampanjakoodikenttään: PAMOULU
Valitse tuote: PAMilaiset saadaksesi hinnan 30€
Ennen reittivalintaa pyydetään henkilöä ruksaamaan, olen PAMin jäsen.

YLEISTÄ TAPAHTUMISTA

Perinteisten lenkkireittien tilalta voit osallistua Tapahtumatorilla liikuntatunteihin tai liikkua Oulun keskustassa Rock the City -kaupunkiseikkailun merkeissä yhdessä ystävän tai tiimin kanssa. Lisätiedot Oulun tapahtumasta täältä. Osallistumismaksun voi myös suorittaa tykyrahavälineillä - lisätietoja aiheesta löytyy täältä. Mikäli osallistumisen maksaa tykyrahavälineillä, valitaan maksutapahtuma kohdassa ”maksu liikuntaseteleillä tai saldomaksulla”.

Kun maksusuoritus on kirjautunut henkilön ilmoittautumiseen hänen sähköpostiinsa saapuu automaattisesti tapahtuman pääsylippu. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn joko tulostettuna paperilippuna tai sähköisenä lippuna älypuhelimen näytöltä. Lippu tulee vaihtaa osallistujarannekkeeseen Likkojen Lenkin infopisteessä tapahtumapäivänä.

Likkojen Lenkin järjestävät yhteistyössä Bauer Media Oy / Iskelmä ja Tapahtumatuotanto Voltti Oy. Tapahtumalla tuetaan paikallista lasten ja nuorten urheilua lenkkikaupungeittain.

Uusimmat

Suosituimmat