Muokattu: 13.02.2018 - 12:57

Likkojen lenkki

Likkojen Lenkki on naisille suunnattu liikuntatapahtuma Tampereella ja Oulussa – lajeina kävely, juoksu ja sauvakävely. Upeiden lenkkimaastojen ja eripituisten reittien lisäksi vaihtoehtona on osallistua ohjattuihin liikuntatunteihin tapahtuma-alueella tai Rock the City -kaupunkiseikkailuun. Voit ilmoittautua nyt vuoden 2018 tapahtumiin erikoisin etuhinnoin: Tampereen Lenkille 32€/ hlö (hinta voimassa 31.3. saakka) ja Oulun Lenkille 30€/hlö (hinta voimassa 30.6. asti).

TAMPEREEN LENKKI 19.5. klo 12-20, Pyynikin kenttä

Tampereen tapahtuma juhlii kolmekymppisiä ja juhlavuoden kunniaksi myös päivän artistikattaus on merkittävä. Päivän aikana lauteille nousee Pete Parkkonen, Arttu Wiskari ja tapahtuman päättää Elastisen konsertti. Tapahtuma on pari tuntia normaalia pidempi eli klo 12-20. Päivän ohjelma löydät täältä.

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassamme.
Etusivulta valitaan oikea tapahtuma, Likkojen Lenkki Tampere
Kirjoita kampanjakoodikenttään: PAMTAMPERE
Valitse tuote: PAMilaiset saadaksesi hinnan 32€
Ennen reittivalintaa pyydetään henkilöä ruksaamaan, olen PAMin jäsen.

OULUN LENKKI 11.8. klo 11.30-17, Raatin stadion

Oulussa nähdään Suomen palkituimman dragshowartistin Marko Vainion luoma kansainvälisen tason DIVET SHOW, missä lavalle nousee kymmenittäin tähtiä meiltä ja maailmalta upeasti parodioituna! Lenkkipäivä huipentuu ihastuttavan oululaisen Suvi Teräsniskan keikkaan. Päivän ohjelman löydät täältä.

Ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassamme
Etusivulta valitaan oikea tapahtuma, Likkojen Lenkki Oulu
Kirjoita kampanjakoodikenttään: PAMOULU
Valitse tuote: PAMilaiset saadaksesi hinnan 30€
Ennen reittivalintaa pyydetään henkilöä ruksaamaan, olen PAMin jäsen.

YLEISTÄ TAPAHTUMISTA

Perinteisten lenkkireittien tilalta voit osallistua Tapahtumatorilla liikuntatunteihin tai liikkua Tampereen / Oulun keskustoissa Rock the City -kaupunkiseikkailun merkeissä yhdessä ystävän tai tiimin kanssa. Lisätiedot Tampereen osalta täältä ja Oulun täältä. Osallistumismaksun voi myös suorittaa tykyrahavälineillä - lisätietoja aiheesta löytyy täältä. Mikäli osallistumisen maksaa tykyrahavälineillä, valitaan maksutapahtuma kohdassa ”maksu liikuntaseteleillä tai saldomaksulla”.

Kun maksusuoritus on kirjautunut henkilön ilmoittautumiseen hänen sähköpostiinsa saapuu automaattisesti tapahtuman pääsylippu. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn joko tulostettuna paperilippuna tai sähköisenä lippuna älypuhelimen näytöltä. Lippu tulee vaihtaa osallistujarannekkeeseen Likkojen Lenkin infopisteessä tapahtumapäivänä.

Likkojen Lenkin järjestävät yhteistyössä Bauer Media Oy / Iskelmä ja Tapahtumatuotanto Voltti Oy. Tapahtumalla tuetaan paikallista lasten ja nuorten urheilua lenkkikaupungeittain.

Uusimmat

Suosituimmat