Muokattu: 23.10.2018 - 15:36

Likkojen lenkki

Likkojen Lenkki on naisille suunnattu liikuntatapahtuma Oulussa ja Tampereella – lajeina kävely, juoksu ja sauvakävely. Upeiden lenkkimaastojen ja eripituisten reittien lisäksi vaihtoehtona on osallistua ohjattuihin liikuntatunteihin tapahtuma-alueella tai Rock the City -kaupunkiseikkailuun.

YLEISTÄ TAPAHTUMISTA

Perinteisten lenkkireittien tilalta voit osallistua Tapahtumatorilla liikuntatunteihin tai liikkua Oulun keskustassa Rock the City -kaupunkiseikkailun merkeissä yhdessä ystävän tai tiimin kanssa. Lisätiedot Oulun tapahtumasta täältä. Osallistumismaksun voi myös suorittaa tykyrahavälineillä - lisätietoja aiheesta löytyy täältä. Mikäli osallistumisen maksaa tykyrahavälineillä, valitaan maksutapahtuma kohdassa ”maksu liikuntaseteleillä tai saldomaksulla”.

Kun maksusuoritus on kirjautunut henkilön ilmoittautumiseen hänen sähköpostiinsa saapuu automaattisesti tapahtuman pääsylippu. Lippu oikeuttaa sisäänpääsyyn joko tulostettuna paperilippuna tai sähköisenä lippuna älypuhelimen näytöltä. Lippu tulee vaihtaa osallistujarannekkeeseen Likkojen Lenkin infopisteessä tapahtumapäivänä.

Likkojen Lenkin järjestävät yhteistyössä Bauer Media Oy / Iskelmä ja Tapahtumatuotanto Voltti Oy. Tapahtumalla tuetaan paikallista lasten ja nuorten urheilua lenkkikaupungeittain.

Uusimmat

Suosituimmat