Muokattu: 23.11.2018 - 09:34

Avainsanat: Koulutus, Luottamusmies, Työsuojeluvaltuutettu

Luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen verkkoperehdytys

Tutustu luottamusmiehen ja työsuojeluvaltuutetun tehtäviin, oikeuksiin ja velvollisuuksiin verkossa tehtävän perehdytysmateriaalin avulla.

Luottamushenkilöiden on suoritettava ennen peruskurssille tuloa perehdytys. Jos et pääse alueellasi järjestettävään perehdytyspäivään voit suorittaa perehdytyksen verkossa.

Luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen verkkoperehdytys on hyvä materiaalipaketti tehtävässä aloitteleville tai tehtävässä jo pidempään olleille, mutta joilla on jäänyt peruskurssi suorittamatta tai koulutuksesta on jo pitkä aika.

Ilmoittaudu verkkoperehdytykseen kurssikalenterissa  ja saat ilmoittauduttuasi linkin, jolloin voit luoda omat tunnukset oppimisympäristöön. Kurssin opiskeluun on hyvä käyttää aikaa ja tutustua materiaaliin rauhassa. Kurssin löydät kurssikalenterista nimellä Luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen verkkoperehdytys.

Tarvitset vähintään älypuhelimen, nettiyhteyden sekä kuulokkeet.

Huom! Vastaa materiaalin lopussa olevaan kurssipalautteeseen, jotta meille jää tieto, että kävit kurssin loppuun asti. Sinulle tulee suoritusmerkintä perehdytyksestä noin kahden viikon kuluessa.

Uusimmat

Suosituimmat