Muokattu: 21.12.2017 - 09:28

Avainsanat: Jäsenedut, Jäsenyys

Mobiilijäsenkortti

PAMin mobiilijäsenkortti toimii Cardu-sovelluksella. Se on lähes kaikkiin älypuhelimiin ladattavissa oleva ilmainen sovellus. Palvelun tekninen toteuttaja on Sunduka Oy.

Sovelluksen lataamiseksi tulee olla jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:

  • iOS: 7.0 ja sitä uudemmat
  • Android: 4.0 ja sitä uudemmat
  • Windows Phone: 7.5, 8,0 ja 8,1 ja sitä uudemmat

Näin tilaat mobiilikortin

1) Tilaa kortti kännykkääsi sähköisessä jäsenpalvelussa. Sen löydät sivuston oikeasta ylälaidasta. Kirjaudu sisään. Jos kirjaudut ensimmäistä kertaa, salasana on henkilötunnuksesi kuusi ensimmäistä numeora (esim.120493). Salasana on vaihdettava ensimmäisen kirjautumiskerran jälkeen. Katso täältä ohjeet, jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa.

2) Klikkaa päävalikossa Omat tiedot. Valitse "Päivitä tietojasi". Ko. sivun alalaidassa on ruksit kummallekin korttivaihtoehdolle.

Huom! Muista tarkistaa ennen tilausta, että kännykkänumerosi on oikein Matkapuhelin-kentässä.

Cardu-sovelluksessa toimiva PAMin jäsenkortti otetaan käyttöön seuraavasti:

  1. Mikäli olet jo aiemmin ladannut Cardu-sovelluksen puhelimeesi, saat jäsenkortin lisäyksestä ilmoituksen rekisteröinnissä käyttämääsi sähköpostiosoitteeseen. Kortti tulee näkyviin, kun päivität korttinäkymäsi. 
  2. Mikäli et ole ladannut Cardu-sovellusta aikaisemmin, saat gsm-numeroosi tekstiviestin jäsenkortista. Lataa sovellus saamasi tekstiviestin latauslinkin kautta.

Maksaako Cardu-mobiilikortti tai sen käyttö?

Cardu-sovellus on ilmainen. Mahdollisia kuluja voi kertyä datayhteyden käytöstä, jota voidaan käyttää esim. sovelluksen latauksen yhteydessä tai kortteja/korttien sisältöä selatessa. Datayhteyksien käyttökulut määräytyvät operaattorisi hinnaston mukaisesti. Wlan-yhteyksiä käytettäessä puhelinliittymän datayhteysmaksua ei kerry.

Lue lisää usein kysyttyjä kysymyksiä Cardun sivustolta.

Päivitä kännykän Cardu-sovellus

Katso ohje, miten päivität kännykän Cardu-sovelluksen.

Jos kortin asennus tai käyttö ei onnistu

Ota yhteyttä Cardu-tukeen support@cardu.com. Sähköpostiin on hyvä liittää mahdollisimman selkeä kuvaus ongelmasta ja esimerkiksi puhelinnumero, mikäli haluat neuvoja puhelimitse. Useimpiin kysymyksiin löytyy vastaus täältä: http://www.cardu.com/fi/support.

Jos kortissa on vääriä tietoja

Voit käydä sähköisessä jäsenpalvelussamme tarkistamassa ja päivittämässä tietojasi (kirjaudu omalla jäsennumerolla ja salasanalla).

Kuinka saat uuden mobiilikortin

Käy tilaamassa kortti uudelleen liiton sähköisestä jäsenpalvelusta, jos olet vaikka poistanut kortin vahingossa.

Näin saat kortin uuteen puhelimeen

Cardun sisältö ja tiedot on sidottu käyttäjätunnukseesi. Esimerkiksi ostaessasi uuden puhelimen, voit poistaa sovelluksen aikaisemmasta puhelimesta ja ladata sen uuteen puhelimeen, minkä jälkeen kirjaudut tunnuksillasi ja omat korttisi, myös PAMin jäsenkortti, latautuvat sovellukseen. Profiilisi ja korttitietosi ovat turvassa Cardun palvelussa.

Uusimmat

Suosituimmat