Muokattu: 21.11.2017 - 12:57

Muovikortista mobiiliin – ota Cardu-sovellus käyttöön!

PAM lähettää kaikille mobiilijäsenkortinkortin, joka korvaa nykyisen muovikortin. Kortin latausmahdollisuudesta ilmoitetaan tekstiviestillä. Nykyisen kortin voimassaolo päättyy 31.12.2017. 

PAMin mobiilijäsenkortti toimii Cardu-sovelluksella. Se on lähes kaikkiin älypuhelimiin ladattavissa oleva ilmainen sovellus. Voit ladata Cardu-sovelluksen puhelimesi kaupasta: AppStore, Google Play tai Windows Marketplace.

Kännykässä toimiva jäsenkortti on ympäristöystävällinen, ja se kulkee aina mukana. Mobiilikortissa jäsennumerosi on helposti saatavilla, kun sitä tarvitset.

Kortissa olevien lisätoimintojen avulla voi lukea ajankohtaisia uutisia sekä jäsenetutarjouksia milloin ja missä vaan. Sillä saat kaikki samat jäsenedut kuin muovikortilla, vain Neste Oililla alennusta ei voi saada. Mikäli kuitenkin haluat tilata muovisen jäsenkortin, voit tilata sen PAMin sähköisen asioinnin kautta.

Vinkki

Huomioithan, että sinun tulee kirjautua Cardu-sovellukseen, jotta jäsenkortissa olevat tietosi tulevat näkyviin. Tekstiviestissä olevaa linkkiä klikkaamalla tulee näkyviin ainoastaan kortti, ei jäsentietoja.

Cardu-sovelluksen kautta saat vinkkejä tarjouksiin, jotka koskevat ”Cardun-lompakossa" olevia omia etukorttejasi. Mikäli haluat poistaa nämä vinkit, klikkaa kortti auki ja mene info-osuuteen (i-kirjain). Siellä on oma ”Ilmoitukset” –osio, josta voit poistaa automaattiset etuvinkit.

Lue lisää mobiilikortista ja Cardu-sovelluksen lataamisesta.

Muovikortista mobiiliin – ota Cardu-sovellus käyttöön!

Uusimmat

Suosituimmat