Muokattu: 12.04.2017 - 13:24

Avainsanat: Nuoret

Nuorisotoimintaa alueellasi

PAMin aluenuoret eli siis alueesi nuoret aktiiviset PAMilaiset järjestävät koulutuksia, tapahtumia ja tempauksia alueellasi ympäri vuoden. Toivottavasti sinäkin lähdet mukaan! Toiminta ja tapahtumat ovat tarkoitettu jokaiselle kyseisellä alueella asuvalle alle 30-vuotiaalle PAMin jäsenelle. Bongaahan siis tapahtuma alueesi nuorten facebook-sivuilta tai PAMin lehdestä ja lähde rohkeasti mukaan! Ei haittaa vaikka et vielä tuntisikaan ketään toista joka osallistuu tapahtumiin sillä tapahtumissa saat varmasti uusia tuttuja. Tapahtumissa on aina niin uusia kävijöitä kuin pidempään mukana olleita aktiivejakin!


Aluenuorten toimintaa pyörittää, suunnittelee ja toteuttaa toimintaryhmä, joka koostuu meistä ihan tavallisista jäsenistä jotka haluamme oppia lisää ja olla enemmän toiminnassa mukana.  Aluenuorten toimintaryhmässä tehdään toimintaa ja opitaan uutta porukalla. Aluenuorten toimintaryhmässä pääset mukaan oppimaan uutta ja toteuttamaan erilaista toimintaa. Jos haluat mukaan aluenuorten toimintaryhmään tai haluat ehdottaa jotakin koulutusta tai tapahtumaa niin olethan yhteydessä alueesi nuorisovaliokunnan edustajaan.


Aluenuoret  ilmoittavat tapahtumistaan Pam-lehdessä, facebook-sivuilla ja ammattiosastojen kotisivuilla. Tapahtumat löytyvät myös nuorten tapahtumakalenterista täältä. Aluenuorten tapahtumiin liittyvissä toiveissa voi olla yhteydessä sen alueen nuorisovaliokunnan edustajaan! 

Helsinki-Uusimaa


Seuraa Facebook-ilmoittelua

23.4. Järjestetään juoksukoulu, jossa paneudutaan kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Lounais-Suomi

Seuraa Facebook-ilmoittelua

PAM Lounais-Suomen aluenuoret laserpelissä!
Lauantaina 6.5.2017 klo 16-18, Huviluvan sisäpeliareena, Piispanristi

Tervetuloa mukaan pelaamaan laserpeliä pamilaisessa porukassa! Laserpeli on turvallinen elämys ihan kelle tahansa. Jokaisella pelaajalla on oma aseensa sekä pääpanta, joka tulkitsee osumia. Laservalo ei ole näkyvää eikä ole vahingollista silmille. Nämä varusteet päällä saa myös juosta ja ryömiä! Peli käydään Pohjoismaiden suurimmalla, 1500 neliön autenttisella kaupunkisota-areenalla Huviluvan sisäpeliareenalla (Kairiskulmantie 16, Piispanristi). Pelikentällä on oikeita autoja, vaunuja, tähystystorneja ja siltoja. Savu, valo- ja äänitehosteet nostattavat adrenaliinin ja hauskanpidon uusiin lukemiin. Henkilökohtaisen pistetilanteen näkee omasta aseestaan ja tarkemman yleistilanteen saa joka erän jälkeen pelinvetäjältä. Tapahtumapaikkaan ja laserpeliin voit tutustua tarkemmin täältä: www.huvilupa.fi

Tapahtuma on tarkoitettu alle 31 -vuotiaille pamilaisille Lounais-Suomen alueella. PAM Lounais-Suomen aluenuoret tarjoaa ohjelman ja pikkupurtavaa, matkakuluja ei korvata.

Mukaan mahtuu 24 ensimmäistä, ole siis nopea ja ilmoittaudu heti mukaan tästä linkistä: www.lyyti.in/laserpeli Ilmoittautuminen päättyy 23.4 tai aikaisemmin, jos kaikki paikat tulee täyteen.

Kysyttävää? Laita viestiä tai soita :)
Kati Saarinen, Lounais-Suomen aluenuorten toimintaryhmän jäsen, puh. 040-5559894, katiannesaarinen@gmail.com
Tanja Suomilammi, PAM, p. 043-8248960, tanja.suomilammi@pam.fi
Nähdään tapahtumassa!

Pirkanmaa


Seuraa Facebook-ilmoittelua

Työtön, tartu valtaan! PAM Pirkanmaan ja PAM 003:n järjestämä kaksiosainen koulutus: 13.5. & 29.5.

Työtön tai pienituntinen Pirkanmaalainen PAM:n jäsen? Lue eteenpäin!

Oletko kyllästynyt katselemaan sivusta työelämää ja yhteiskuntaa? Lähde mukaan kaksiosaiseen koulutukseemme, jossa ohjat otetaan omiin käsiin! Ensimmäisessä osassa kouluttaja Pirjo Kiiskilä valmentaa onnistumisiin työpaikan haussa ja työhaastattelussa. Opimme myös vuorovaikutuksesta sekä rekrytoinnin salaisuuksista. Toisessa osassa valtaamme ympäröivää maailmaa pala kerrallaan. Tämä toteutetaan suunnittelemalla yhteiskunnallista toimintaa, joka voi olla mitä tahansa osallistujia kiinnostavaa tekemistä, taidetta tai kannanottoa.

Kurssin ensimmäinen osa järjestetään 13.5. kello 9.30-14.00 PAM:n Tampereen toimistolla, Aleksis Kiven katu 18 b, 3krs.
Toinen osa pidetään 29.5. klo 10 alkaen osasto 003:n Kurttu-mökillä, Aitoniemessä. Mökille järjestetään kuljetus Tampereelta.
Ilmoittaudu mukaan 4.5. mennessä, sähköpostilla tampere@pam.fi tai jäsensivuilla osoitteessa www.pam.fi

PAM Pirkanmaan aluenuorten uusien ilta 11.5.
Luvassa rentoa yhdessäoloa ja tietoa aluenuorten toiminnasta uusille jäsenille ja kaikille toiminnasta kiinnostuneille. Toukokuun uusien illassa haastetaan hoksottimia room escapen muodossa ja jatketaan iltaa pizzan & pulinan merkeissä. Tavataan klo 17:00 PAM:n Pirkanmaan aluetoimistolla osoitteessa Aleksis Kiven katu 18 B, 3 .krs. Tarkemmat tiedot tapahtumasta ja ilmoittautumiset 7.5. mennessä sähköpostitse tampere@pam.fi

Color Obstacle Rush – Väriestejuoksu 2017 Tampere 26.8.
Pirkanmaan aluenuoret laittavat töppöstä toiseen eteen ja osallistuvat väriestejuoksuun 26.8. Mäkipuiston kentällä Tampereella. Vaikka Color Obstacle Rush onkin ”juoksutapahtuma”, sinun ei ole pakko juosta, jollet halua. Itse asiassa rata suoritetaan yhtä usein kävellen (tai tanssien!) kuin juostenkin. Aluenuoret pukeutuvat supersankareiksi ja antavat PAM:n näkyä ja kuulua! Lisätietoja ja ilmoittautumiset 11.8. mennessä osoitteeseen tampere@pam.fi

Häme- Kaakkois-Suomi


Seuraa Facebook-ilmoittelua

Keski-Suomi ja Pohjanmaa


Seuraa Facebook-ilmoittelua

Itä-Suomi


Seuraa Facebook-ilmoittelua

19.-20.8. Alkupamaus kaikille alueen nuorille PAMilaisille ja väriestejuoksu, Kuopio.

Lokakuussa Pakohuonepelit Mikkelissä, Kuopiossa, Joensuussa ja Varkaudessa.

Pohjois-Suomi

Seuraa Facebook-ilmoittelua

23.4. Kehonhuolto ja walltraining
7.5. Jousiammunta - rikkailta köyhille
10.6. Hulvattomat kesäkisat
19.8. Extreme Run
8-9.10. Syyvaellus
4.11. Kauden päätösbileet
Voit lukea lisää Pohjois-Suomen tapahtumista täältä.

Uusimmat

Suosituimmat