Muokattu: 09.01.2017 - 12:58

Avainsanat: Nuoret

Nuorisotoimintaa alueellasi

PAMin aluenuoret eli siis alueesi nuoret aktiiviset PAMilaiset järjestävät koulutuksia, tapahtumia ja tempauksia alueellasi ympäri vuoden. Toivottavasti sinäkin lähdet mukaan! Toiminta ja tapahtumat ovat tarkoitettu jokaiselle kyseisellä alueella asuvalle alle 30-vuotiaalle PAMin jäsenelle. Bongaahan siis tapahtuma alueesi nuorten facebook-sivuilta tai PAMin lehdestä ja lähde rohkeasti mukaan! Ei haittaa vaikka et vielä tuntisikaan ketään toista joka osallistuu tapahtumiin sillä tapahtumissa saat varmasti uusia tuttuja. Tapahtumissa on aina niin uusia kävijöitä kuin pidempään mukana olleita aktiivejakin!


Aluenuorten toimintaa pyörittää, suunnittelee ja toteuttaa toimintaryhmä, joka koostuu meistä ihan tavallisista jäsenistä jotka haluamme oppia lisää ja olla enemmän toiminnassa mukana.  Aluenuorten toimintaryhmässä tehdään toimintaa ja opitaan uutta porukalla. Aluenuorten toimintaryhmässä pääset mukaan oppimaan uutta ja toteuttamaan erilaista toimintaa. Jos haluat mukaan aluenuorten toimintaryhmään tai haluat ehdottaa jotakin koulutusta tai tapahtumaa niin olethan yhteydessä alueesi nuorisovaliokunnan edustajaan.


Aluenuoret  ilmoittavat tapahtumistaan Pam-lehdessä, facebook-sivuilla ja ammattiosastojen kotisivuilla. Tapahtumat löytyvät myös nuorten tapahtumakalenterista täältä. Aluenuorten tapahtumiin liittyvissä toiveissa voi olla yhteydessä sen alueen nuorisovaliokunnan edustajaan! 

Helsinki-Uusimaa
Seuraa Facebook-ilmoittelua

Lounais-Suomi
Seuraa Facebook-ilmoittelua

Pirkanmaa
Seuraa Facebook-ilmoittelua

Häme- Kaakkois-Suomi
Seuraa Facebook-ilmoittelua

Keski-Suomi ja Pohjanmaa
Seuraa Facebook-ilmoittelua

Itä-Suomi
Seuraa Facebook-ilmoittelua

Pohjois-Suomi

Seuraa Facebook-ilmoittelua

Aiheeseen liittyvät