Muokattu: 02.05.2018 - 10:58

Avainsanat: Nuoret

Nuorten tapahtumat

Päivämäärät kannattaa merkitä itselleen ylös jo nyt, jotta eivät sujahda ohi huomaamatta. Lisää tapahtumia ja infoa tulee tänne kalenteriin aina sitä mukaan tapahtumat vahvistuvat. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja vaikka laittaa Pamin nuorten instatili @nuoretpamilaiset tai liittyä meidän aktiiviseen nuorten ja nuortenmielisten jäsenten ryhmään.

PAMin nuorten tapahtumat ovat tarkoitettu alle 31-vuotiaille PAMin jäsenille (myös opiskelijajäsenille) ja tapahtumat tarjoavat helpon ja ainutlaatuisen keinon oppia uutta ja lisätä tietouttaan työelämästä. Tapahtumissa verkostoituu helposti muiden nuorten kanssa eli mukaan kannattaa yksinkin, sillä innostava porukka vie kyllä mukanaan.

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi nuorilla PAMilaisilla on runsaasti tapahtumia myös alueilla ja ammattiosastoissa ja myös näistä löydät infoa alta. Muistathan kuitenkin myös tarkistaa oman alueesi nuorten tapahtumat täältä:
Myös näihin alueella järjestettäviin tapahtumiin olet enemmän kuin tervetullut!

Liittyessään PAMiin meistä jokainen on liittynyt myös ammattiosastoon eli paikalliseen yhdistykseen, joka on toimintamme ydin ja edunvalvoja siellä paikallisella tasolla. Jos et ole aivan varma mikä sinun ammattiosastosi on niin tämä selviää helpoiten vilkaisemalla jäsenkorttiin josta löydät ammattiosastosi numeron. Tuon kolminumeroisen yhdistelmän avulla voit etsiä mm. täältä lisää infoa osastostasi ja sen toimintaan: ammattiosastot PAMissa

Tapahtumarikasta vuotta!


PAMIn nuorten ja opiskelijoiden toimintakalenteri 2018

Vuoden 2018 Pamin nuorten ja opiskelijoiden valtakunnalliset tapahtumat:

24.-25.2. Nuorten luottamushenkilöiden tapaaminen

Oletko työpaikkasi luottamusmies tai työsuojeluvaltuutettu tai toimitko ammattiosastosi johtokunnassa?

Tämä kurssi on sinulle! Löydät kutsun omasta sähköpostistasi.

14.-15.4. SAKKIn liittokokous opiskelijajäsenille

Lisätietoa serveh.khalili@pam.fi

5.-6.5. SAK-nuorten tapahtuma

Ilmoittautumaan pääset täällä:

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden kampanjoita? Kiinnostaako sinua tietää miten SAK eli Suomen ammattiliittojen keskusjärjestä aikoo vastata tulevaisuuden työelämän haasteisiin? Haluatko oppia lisää kampanjoista ja kuulla menestystarinat onnistuneiden kampanjoiden takana?
Tästä kaikesta keskustellaan SAK-nuorten yhteisseminaarissa.

10.-11.5. SAKKI-risteily opiskelijajäsenille

Hinta PAMin opiskelijajäsenille on vain 10 € - sis. risteilyn 4 hlön hytissä, buffet-illallisen ja aamupalan torstaina. Ilmoittaudu.

19.-20.5. Nuorten ja opiskelijoiden kesäpäivät

lmoittaudu mukaan! Tervetuloa aloittamaan kesäfiilistely PAMin nuorten ja opiskelijoiden tapaan! Luvassa muun muassa tärkeää ajankohtaista ay-asiaa, ikimuistoista yhdessäoloa, mökkeilyä, standupia, grillaamista, saunomista sekä ulkoaktiviteetteja. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille PAMin nuorille jäsenille (30v ja alle). Ilmoittaudu.

11.-12.8. Vapaaehtoisten työelämätiedottajien kurssi

Työelämätiedottajaksi voi ryhtyä kuka tahansa PAMin jäsen, ja työtä voi tehdä oman työn tai opiskelujen ohessa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Koulutamme sinut tehtävään ja tarvittaessa PAMin työntekijä on mukana ensimmäisillä koulukäynneillä. Ilmoittaudu siis mukaan elokuussa 11.-12.8. järjestettävään työelämätiedottajaksi -tapahtumaan!
Maksamme 24,00 € palkkion jokaisesta tiedotuskerrasta. Ilmoittaudu.

x.x.-x.x. Amazing race -tapahtuma opiskelijajäsenille

Lisätietoa serveh.khalili@pam.fi

17.-18.11. Nuorisofoorumi nuorille ja opiskelijoille

PAMin nuorten suurtapahtuma #PAMNUFO järjestetään 17.-18.11.2018, Helsingissä hotelli Clarionissa.
Mikä työelämän aihe puhututtaa nuoria PAMilaisia juuri nyt? Kuinka Suomen suurin ammattiliitto vaikuttaa vuonna 2018 ja millaisia aiheita nuoret PAMilaiset toivovat, että nousisi keskusteluun tulevina vuosina? Osallistu #nufoon ja vaikuta liiton toimintaan! Ilmoittaudu 29.8 alkaen täällä.

1.-2.12. Nuorisovastaavien koulutus

Oletko uusi nuorisovastaava ammattiosastossa tai tarvitseko tsemppiä tekemiseesi? Haluatko verkostoitua muiden nuorisovastaavien kanssa ja kuulla lisää siitä mitä he tekevät? Kaipaatko välineitä nuorisovastavana toimimiseen? Oletko ammattiosastosi nuorisovastaava ja aiot jatkaa tehtävässä myös ensi vuonna? Tai oletko kiinnostunut mahdollisuudesta toimia omassa ammattiosastossasi nuorisovastaavana ensi vuonna? Ilmoittaudu mukaan kurssille.

Nuorten tapahtumat

Uusimmat

Suosituimmat