Muokattu: 12.12.2017 - 10:48

Avainsanat: Nuoret

Nuorten tapahtumat

Päivämäärät kannattaa merkitä itselleen ylös jo nyt, jotta eivät sujahda ohi huomaamatta. Lisää tapahtumia ja infoa tulee tänne kalenteriin aina sitä mukaan tapahtumat vahvistuvat. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja vaikka laittaa Pamin nuorten instatili @nuoretpamilaiset tai liittyä meidän aktiiviseen nuorten ja nuortenmielisten jäsenten ryhmään.

PAMin nuorten tapahtumat ovat tarkoitettu alle 31-vuotiaille PAMin jäsenille (myös opiskelijajäsenille) ja tapahtumat tarjoavat helpon ja ainutlaatuisen keinon oppia uutta ja lisätä tietouttaan työelämästä. Tapahtumissa verkostoituu helposti muiden nuorten kanssa eli mukaan kannattaa yksinkin, sillä innostava porukka vie kyllä mukanaan.

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi nuorilla PAMilaisilla on runsaasti tapahtumia myös alueilla ja ammattiosastoissa ja myös näistä löydät infoa alta. Muistathan kuitenkin myös tarkistaa oman alueesi nuorten tapahtumat täältä:
Myös näihin alueella järjestettäviin tapahtumiin olet enemmän kuin tervetullut!

Liittyessään PAMiin meistä jokainen on liittynyt myös ammattiosastoon eli paikalliseen yhdistykseen, joka on toimintamme ydin ja edunvalvoja siellä paikallisella tasolla. Jos et ole aivan varma mikä sinun ammattiosastosi on niin tämä selviää helpoiten vilkaisemalla jäsenkorttiin josta löydät ammattiosastosi numeron. Tuon kolminumeroisen yhdistelmän avulla voit etsiä mm. täältä lisää infoa osastostasi ja sen toimintaan: ammattiosastot PAMissa

Tapahtumarikasta vuotta!


PAMIn nuorten ja opiskelijoiden toimintakalenteri 2018

Vuoden 2018 Pamin nuorten ja opiskelijoiden valtakunnalliset tapahtumat:

24.-25.2. Nuorten luottamushenkilöiden tapaaminen

14.-15.4. SAKKIn liittokokous opiskelijajäsenille

5.-6.5. SAK-nuorten tapahtuma

10.-11.5. SAKKI-risteily opiskelijajäsenille

19.-20.5. Nuorten ja opiskelijoiden kesäpäivät

11.-12.8. Vapaaehtoisten työelämätiedottajien kurssi

x.x.-x.x. Amazing race -tapahtuma opiskelijajäsenille

17.-18.11. Nuorisofoorumi nuorille ja opiskelijoille

1.-2.12. Nuorisovastaavien koulutus

Nuorten tapahtumat

Uusimmat

Suosituimmat