Muokattu: 19.09.2019 - 09:25

Avainsanat: Nuoret

Nuorten tapahtumat

Päivämäärät kannattaa merkitä itselleen ylös jo nyt, jotta eivät sujahda ohi huomaamatta. Lisää tapahtumia ja infoa tulee tänne kalenteriin aina sitä mukaan tapahtumat vahvistuvat. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja laittaa Pamin nuorten Instagram-tili @pamnuoret seurantaan sekä liittyä meidän aktiiviseen nuorten ja nuortenmielisten jäsenten facebook ryhmään jotta tieto ei mene ohitsesi.

PAMin nuorten tapahtumat ovat tarkoitettu alle 31-vuotiaille PAMin jäsenille (myös opiskelijajäsenille) ja tapahtumat tarjoavat helpon ja ainutlaatuisen keinon oppia uutta ja lisätä tietouttaan työelämästä. Tapahtumissa verkostoituu helposti muiden nuorten kanssa eli mukaan kannattaa yksinkin, sillä innostava porukka vie kyllä mukanaan.

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi nuorilla PAMilaisilla on runsaasti tapahtumia myös alueilla ja ammattiosastoissa.Tarkista oman alueesi nuorten tapahtumat täältä ja PAMin kurssikalenterista. Myös näihin alueella järjestettäviin tapahtumiin olet enemmän kuin tervetullut!

Liittyessään PAMiin meistä jokainen on liittynyt myös ammattiosastoon eli paikalliseen yhdistykseen, joka on toimintamme ydin ja edunvalvoja siellä paikallisella tasolla. Jos et ole aivan varma mikä sinun ammattiosastosi on, niin tämä selviää helpoiten vilkaisemalla jäsenkorttiin josta löydät ammattiosastosi numeron. Tuon kolminumeroisen yhdistelmän avulla voit etsiä mm. täältä lisää infoa osastostasi ja sen toiminnasta.

Tapahtumarikasta vuotta!

PAMin nuorten ja opiskelijoiden toimintakalenteri 2019

  • 16. - 17.2. SAK:laisten liittojen nuorisovaliokuntien yhteistapaaminen

  • 16. - 17.5. SAKKI -risteily PAMin opiskelijajäsenille
  • 3.6 Nuorten liittokokousedustajien tapaaminen PAMin liittokokouksessa
  • 24.8. - 25.8. PAMin nuorten kesäpäivät, Koli
  • 28. - 29.9. SAK:n syyssutinat, Petäys Yhteistapahtuma muiden SAK:laisten liittojen nuorten kanssa. Ilmoittautuminen 5.8.2019 alkaen https://www.lyyti.in/sutinatPAM
  • 19. - 20.10. Opiskelijoiden superviikonloppu & Amazing race -tapahtuma opiskelijajäsenille, Helsinki Ilmoittautuminen 26.9.2019 asti tästä linkistä: https://www.lyyti.in/AmazingRace-2019
  • 19. - 20.10. Nuoret luottamushenkilöt (ammattiosastojen johtokuntien jäsenet, nuorisovastaavat ja työpaikkojen luottamushenkilöt)
  • 16. - 17.11.  Nuorisofoorumi, Haikon Kartano PAMin nuorten ikimuistoinen ja innostava suurtapahtuma #PAMNUFO. Viikonlopun aikana selviää mikä työelämän aihe puhututtaa nuoria PAMilaisia juuri nyt ja pohditaan yhdessä kuinka Suomen suurin ammattiliitto vaikuttaa vuonna 2020. Nuorisofoorumissa sinä pääset mukaan tekemään porukalla, tutustumaan muihin palvelualojen ammattilaisiin ja suunnittelemaan ammattiliittotoimintaa, joka näyttää nuorilta itseltään. Nuorisofoorumissa valitaan myös PAMin nuorten valtakunnallinen vaikuttajaporukka eli nuorisovaliokunta. Osallistu #nufoon ja vaikuta liiton toimintaan! Ilmoittautumisen alkaminen ilmoitetaan erikseen.

Nuorten tapahtumat

Uusimmat

Suosituimmat