Muokattu: 11.01.2017 - 10:53

Avainsanat: Nuoret

Nuorten tapahtumat

Päivämäärät kannattaa merkitä itselleen ylös jo nyt, jotta eivät sujahda ohi huomaamatta. Lisää tapahtumia ja infoa tulee tänne kalenteriin aina sitä mukaan tapahtumat vahvistuvat. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja vaikka laittaa Pamin nuorten instatili @nuoretpamilaiset tai liittyä meidän aktiiviseen nuorten ja nuortenmielisten jäsenten ryhmään.

PAMin nuorten tapahtumat ovat tarkoitettu alle 31-vuotiaille PAMin jäsenille (myös opiskelijajäsenille) ja tapahtumat tarjoavat helpon ja ainutlaatuisen keinon oppia uutta ja lisätä tietouttaan työelämästä. Tapahtumissa verkostoituu helposti muiden nuorten kanssa eli mukaan kannattaa yksinkin, sillä innostava porukka vie kyllä mukanaan.

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi nuorilla PAMilaisilla on runsaasti tapahtumia myös alueilla ja ammattiosastoissa ja myös näistä löydät infoa alta. Muistathan kuitenkin myös tarkistaa oman alueesi nuorten tapahtumat täältä:
Myös näihin alueella järjestettäviin tapahtumiin olet enemmän kuin tervetullut!

Liittyessään PAMiin meistä jokainen on liittynyt myös ammattiosastoon eli paikalliseen yhdistykseen, joka on toimintamme ydin ja edunvalvoja siellä paikallisella tasolla. Jos et ole aivan varma mikä sinun ammattiosastosi on niin tämä selviää helpoiten vilkaisemalla jäsenkorttiin josta löydät ammattiosastosi numeron. Tuon kolminumeroisen yhdistelmän avulla voit etsiä mm. täältä lisää infoa osastostasi ja sen toimintaan: ammattiosastot PAMissa

Tapahtumarikasta vuotta!


PAMIn nuorten ja opiskelijoiden toimintakalenteri 2017

TAMMIKUU
Nuorisovaliokunnan koulutus ja kokous 27.1.2017.

HELMIKUU

MAALISKUU

PAMin talvitapahtuma 2. - 4.3.
PAM järjestää pamilaisille oman talvitapahtuman Lahdessa 2.-4.3.2017. Pääset nauttimaan ainutlaatuisesta tapahtumasta, joka syntyy MM-kisojen tunnelmasta ja PAMin omasta ohjelmasta. Voit seurata MM-kisoja suoraan tapahtuma- paikalla ja osallistua PAMin monipuoliseen ja yllätykselliseen talvitapahtumaan PAMin tapahtuma-alueella Metsälinnassa. Lippuja voit ostaa täältä: PAM.fi/talvitapahtuma

Työelämätiedottajien ja nuorisovastaavien koulutus 18.-19.3.2017

HUHTIKUU
Kuntavaalit 2017. Nuoria PAMilaisia ehdolla valtuustoihin ympäri Suomea. Seuraa instagramissa @nuoretpamilaiset kun nuoret ehdokkaat esittäytyvät.

TOUKOKUU
Taitaja-messut 15.-18.5.
SAK-nuorten seminaari 20. - 21.5.2017
PAMin nuoret mukana Uni Europa Youthin konferenssissa Pariisissa

KESÄKUU
PAM nuorten kesäpäivät 10. - 11.6
Kesäpäivät tuovat yhteen alle 30-vuotiaita PAMilaisia ympäri Suomen tutustumaan toisiinsa ja PAMin toimintaan. Ohjelmassa laadukkaita työpajoja, luentoja, reippailua ja uusia kokemuksia.

ELOKUU

SYYSKUU
Nuorten tsemppikamppis vaikuttamisesta. Tiedätkö mitä tekee ammattiosaston johtokunta? Millaista on olla mukana järjestämässä paikallisia tapahtumia alueella? Lue lisää PAMin nuorten blogista syyskuussa.

LOKAKUU

MARRASKUU
Nuorisofoorumi 18. - 19.11.2017
Innostavan ohjelman ja laadukkaiden puhujien lisäksi Nuorisofoorumissa suunnitellaan seuraavaa vuotta ja valitaan uusi nuoriso-valiokunta eli porukka joka luotsaa PAMin valtakunnallista toimintaa.

Studia-messut 28.-29.11.

Nuorten tapahtumat

Uusimmat

Suosituimmat