Nuorten tapahtumat

Päivitetty: 23.08.2021

Päivämäärät kannattaa merkitä itselleen ylös jo nyt, jotta eivät sujahda ohi huomaamatta. Lisää tapahtumia ja infoa tulee tänne kalenteriin aina sitä mukaan tapahtumat vahvistuvat. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja laittaa Pamin nuorten Instagram-tili @pamnuoret seurantaan sekä liittyä meidän aktiiviseen nuorten ja nuortenmielisten jäsenten facebook ryhmään jotta tieto ei mene ohitsesi.

PAMin nuorten tapahtumat ovat tarkoitettu alle 31-vuotiaille PAMin jäsenille (myös opiskelijajäsenille) ja tapahtumat tarjoavat helpon ja ainutlaatuisen keinon oppia uutta ja lisätä tietouttaan työelämästä. Tapahtumissa verkostoituu helposti muiden nuorten kanssa eli mukaan kannattaa yksinkin, sillä innostava porukka vie kyllä mukanaan.

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi nuorilla PAMilaisilla on runsaasti tapahtumia myös alueilla ja ammattiosastoissa.Tarkista oman alueesi nuorten tapahtumat täältä ja PAMin kurssikalenterista. Myös näihin alueella järjestettäviin tapahtumiin olet enemmän kuin tervetullut!

Liittyessään PAMiin meistä jokainen on liittynyt myös ammattiosastoon eli paikalliseen yhdistykseen, joka on toimintamme ydin ja edunvalvoja siellä paikallisella tasolla. Jos et ole aivan varma mikä sinun ammattiosastosi on, niin tämä selviää helpoiten vilkaisemalla jäsenkorttiin josta löydät ammattiosastosi numeron. Jäsenkortti ja jäsentietosi löytyy myös PAMin sähköisen asioinnin kautta asiointi.pam.fi ,johon pääset kirjautumaan kätevästi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella! Tuon kolminumeroisen yhdistelmän avulla voit etsiä mm. täältä lisää infoa osastostasi ja sen toiminnasta.

Tapahtumarikasta vuotta!
 

PAMin nuorten ja opiskelijoiden toimintakalenteri 2021

 • Syyskokouksen sparraus verkossa 15.9. klo 17-19
  Tervetuloa linjoille! Syyskokouksen sparrauksessa kuullaan mikä on ammattiosasto, syyskokouksen merkitys päätöksenteossa ja miksi syyskokoukseen pitäisi mennä! Käydään läpi aloiteoikeus ja mitä kaikkea kivaa ammattiosastot voi suunnitella ja toteuttaa. Saat myös ”selviytymisoppaan” syyskokoukseen. Nuorisovaliokuntalaiset esittelevät myös erinäisiä tehtäviä mitä ammattiosastojen toimessa pääsee tekemään mm. solidaarisuusvastaava, jäsenvastaava ja muuta! Kuullaan myös parhaimmat ja pahimmat syyskokousmuistot. Kaksin on kaksinverroin kivempaa, joten suosittele tätä myös kaverillesi! Kaikki osallistujat saavat viiden euron latauksen Espresso Housen sovellukseen tapahtuman jälkeen, jolla pääsee ostamaan kahvia tai herkkua! Ilmoittaudu ja kutsu kaverikin linjoille www.pam.fi/sparraus

 • PAM nuorten syystreffit verkossa 28.8. klo 16-19 --> siirtyy syyskuulle!
  Tervetuloa PAMin nuorten valtakunnallisiin syystreffeihin verkkoon! Syksy tulee, mutta syksyn myötä myös tapahtuu! Tule seuraamaan mitä loppuvuosi tuo tullessaan ja viihtymään yhdessä muiden PAMilaisten kanssa. Luvassa viihdettä & asiaa sopivilla annoksilla. Ps. tsekkaa omasta ammattiosastostasi onko nuorilla omaa kerääntymistä streamia seuraamaan!
  Mikäli et pääse mukaan, käy kurkkaamassa PAMin nuorten kohokohdat instagramista @pamnuoret Ilmoittaudu mukaan www.pam.fi/syystreffit

 • Vapaaehtoisten työelämätiedottajien perehdytys webinaari 19.10. Työelämätiedottajien verkkoperehdytyksessä perehdytään työelämätiedottamiseen käytännössä! Käydään läpi mitä se oikeasti on ja miksi sitä kannattaa tehdä! Saat myös arvokasta esiintymiskokemusta, josta on varmasti hyötyä myös myöhemmin työelämässä. Osallistuttuasi perehdytykseen saat työelämätiedottajan starttipaketin, joka sisältää mm. repun, PAMin nuorten hupparin, pipon yms! Vapaaehtoiseksi työelämätiedottajaksi voi ryhtyä kuka tahansa PAMin jäsen, ja työtä voi tehdä oman työn tai opiskelujen ohessa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Koulutamme sinut tehtävään ja tarvittaessa PAMin työntekijä on mukana ensimmäisillä koulukäynneillä. Ilmoittaudu täältä!

 • 20.-21.11. PAMin nuorisofoorumi
  Scandic Eden, Nokia
  #NUFO2021 PAMin nuorten ikimuistoinen ja innostava suurtapahtuma. Viikonlopun aikana selviää mikä työelämän aihe puhututtaa nuoria PAMilaisia juuri nyt ja nuoret pääsevät vaikuttamaan PAMissa ja muualla vuonna 2022. Nuorisofoorumissa sinä pääset mukaan tekemään porukalla, tutustumaan muihin palvelualojen ammattilaisiin ja suunnittelemaan ammattiliittotoimintaa, joka näyttää nuorilta itseltään. Nuorisofoorumissa valitaan myös PAMin nuorten valtakunnallinen vaikuttajaporukka eli nuorisovaliokunta. Osallistu #nufoon ja vaikuta liiton toimintaan! #NUFO2021 Imoittaudu TÄÄLTÄ

 • Menneet:
  Valentine's day special - 12.2. Youtube!
  On valentine's day we have a special broadcast on Youtube which is open to all members and non members to follow. We will give you information about employment contracts, working life, collective agreements and youth events at PAM in a fun hour with Katja (student secretary) and Marjut (youth secretary). There will also be a voluntary Quiz which you can fill out after the event and at the same time join the raffle and see if you get lucky and win prizes which are announced during the broadcast. #ILovePAM You can find the broadcast HERE and set up a reminder! Broadcast is also available after the event, in case you missed it :)

 • Uusien jäsenten verkkotreffit 23.4. klo 15-18
  Tervetuloa uusien jäsenten verkkotreffeille! Verkkotreffeillä käydään läpi PAMin jäsenyyden hyödyt, nuorten toiminta ja mitä kaikkea onkaan jäsenenä mahdollista!
  Verkkotreffeillä kuullaan myös Anni Penttilän verkkoluento itsensä ylittämisestä!
  Anni Penttilä on nuorin suomalainen nainen, joka on kiivennyt maailmalla vuoria. Hän kertoo, kuinka systemaattisella suunnittelulla ja itsensä haastamisella on mahdollista toteuttaa korkeimmatkin unelmat.
  Uskalla unelmoida ja tule mukaan! Tervetulleita on uudeksi jäseneksi itsensä kokevat nuoret (alle 31v jäsenet). Kurssille kutsutaan erikseen 2020 kesäkuun jälkeen liittyneet jäsenet.

 • Fresh members online date  7.4. 3pm- 6pm
  Welcome to fresh members online date, for new PAM members! On the online date we will go through PAM membership benefits, youth activities at PAM and everything that PAM has to offer you! On the online date there is also a live inspirational talk from Kim Nyström about setting goals and achieving them. Kim is an inspirational speaker who motivates audience with real life examples and gives practical tips and tools for everyday life.
  Dare to dream and join us!
  Welcome to this online course is everyone (under the age 31) who feels themselves as a new member. Young PAM members who have joined PAM after june 2020 will recieve an invitation to this event.

 • Vapaaehtoisten työelämätiedottajien perehdytys webinaari 11.5. Työelämätiedottajien verkkoperehdytyksessä perehdytään työelämätiedottamiseen käytännössä! Käydään läpi mitä se oikeasti on ja miksi sitä kannattaa tehdä! Saat myös arvokasta esiintymiskokemusta, josta on varmasti hyötyä myös myöhemmin työelämässä. Osallistuttuasi perehdytykseen saat työelämätiedottajan starttipaketin, joka sisältää mm. repun, PAMin nuorten hupparin, pipon yms! Vapaaehtoiseksi työelämätiedottajaksi voi ryhtyä kuka tahansa PAMin jäsen, ja työtä voi tehdä oman työn tai opiskelujen ohessa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Koulutamme sinut tehtävään ja tarvittaessa PAMin työntekijä on mukana ensimmäisillä koulukäynneillä. 

 • There is no Planet B - Ilmastotekoja koulutus - 22.5. klo 10-15 @TEAMS!
  Kaikille nuorille (max 30v) jäsenille avoin koulutus lauantaina 22.5. Aiheena ilmastonmuutos, ilmastoteot PAMissa, miten voin itse vaikuttaa? Vetäjänä PAMin kansainvälisten asioiden asiantuntija Mari Taivainen. Kaikille osallistujille Pizzat 15€ koodi Kotipizzaan😋! Ota mukava asento ja tule linjoille.

 • Nuorten iltapäiväkahvit verkossa - 26.5. klo 15 -16.30
  Kaikille PAMin nuorille jäsenille (Max 30v) avoin aamukahvi tilaisuus verkossa 26.5. klo 15.-16.30. Hae kuppi kahvia, ota mukava asento ja tule linjoille! 😊

  Aiheena mm. Tauot työvuorojen aikana, työskentely kesällä ja kuntavaalit! PAM nuorten aamukahvit ovat kaikille PAMin nuorille jäsenille (max 30v). Voit kertoa jo etukäteen mitä erityisesti haluaisit kahveilla kuulla tai kysymyksiä aiheeseen nuoret@pam.fi Kaikki osallistujat saavat Espresshousen sovellukseen 5 euron latauksen, jolla voit noutaa haluamasi kahvin/teen tai vaikka herkun lähimmästä espressohousesta!
   

 • Ammattiosastojen nuorisovastaavien verkkotapaaminen!
  20.5.2021 klo 15-17

  Nuorisovastaavien ajankohtaistapaamisessa käydään läpi ajankohtaiset asiat, suunnitellaan syksyä ja verkostoidutaan! Haluamme myös kuulla minkälaista tukea kaipaat tehtävään. Osallistumiseen tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, nettiyhteyden sekä kuulokkeet tai kaiuttimen. Verkkotapaamisen kahteen tuntiin sisältyy tauko ja kaikki osallistujat saavat Espresso Housen sovellukseen 10€ latauksen, jolla voi ostaa kahvia ja herkkua (vaatii sovelluksen latauksen ja tarkastathan, että puhelinnumerosi on PAMin tiedoissa oikein.)! 

 • PAM youth coffee break!
  1.6.2021 15.-16.30

  Welcome to PAM youth coffee break! Topics will be breaks during workday, working in hot conditions and municipal elections! Join us and sign up through here latest 29th of May. Welcome to this online course is all young PAM members (under the age 31) . We will also raffle off some coffee gift cards! 

 • Ammattiosastojen nuorisovastaavien koulutusviikonloppu!
  Siirtynyt elokuulle: 14. - 15.8.2021 Scandic Grand Cetral, Helsinki
  Tule innostumaan ja oppimaan mitä kaikkea nuorisovastaavana voikaan tehdä! Jaetaan idoita tapahtumiin ja miten voimme hyödyntää järjestämistä oman ammattiosaston nuorten aktivoimisessa. Viikonloppu on myös ajatustenvaihtoa ja verkostoitumista varten, joten lauantaina luvassa myös iltaohjelmaa.Mikäli olet alle 31v ja ammattiosastossanne ei ole nuorisovastaavaa, ole yhteydessä ammattiosastosi puheenjohtajaan/sihteeriin ja ilmoittaudu mukaan koulutukseen! 

 • 20. - 21.8. Valtakunnallinen työelämätiedottajien koulutus Järjestämme koulutuksen yhdessä Teollisuusliiton ja Sähköliiton kanssa. Käymme kurssilla läpi työelämätiedotuksen perusteita, harjoittelemme esiintymistä ja ihmisten kohtaamista. Kuka tahansa PAMin jäsen voi alkaa työelämätiedottajaksi! Lisätietoa aiheesta täältä: https://www.pam.fi/wiki/tyoelamatiedotus-oppilaitoksille.htm Haku & lisätietoa 23.6. mennessä tästä.

PAM nuoret on mukana myös:

 • 18-25.5. Taitaja 2021 - messut, Oulu

 • Maailma kylässä festivaali 29.-30.5., Helsinki

 • 23. - 24.11. Studia-messut, Messukeskus, Helsinki

Jos haluat mukaan messuille tai festivaaleille työelämätiedottamaan, ota yhteys nuoret(at)pam.fi

Kiinnostaako aihe? Lue lisää

Materiaalit

Aiheeseen liittyvät uutiset

Jäsenedut

  Muutoksia

   Puhelinpalvelu ma–pe

   Moniin kysymyksiin löydät  vastauksia verkkosivuiltamme

   Jäsenyys ja liittyminen 
   Esimerkiksi jäsenyyteen, jäsenmaksuihin sekä jäsenetuihin liittyvät asiat
   030 100 600 klo 10-14

   Jäsenten työsuhdeasiat
   Esimerkiksi palkkaan, työaikoihin, lomiin ja irtisanomisiin liittyvät asiat
   030 100 620 klo 10-14

   Työttömyyskassa,
   Unemployment benefit advice,
   Arbetslöshetsskydd

   020 690 211 klo 10-14

   Frågor om medlemskapet, anslutning och anställning på svenska
   Ärenden som bland annat hänför sig till medlemskapet, medlemsavgifter samt medlemsförmåner och frågor som bland annat hänför sig till lön, arbetstider, semester och uppsägning.
   030 100 640 klo 10-14

   Membership services in English
   Matters concerning among others your membership, membership fees and benefits
   030 100 630 klo 10-14

   Employment advice in English
   Questions you have about salary, working hours, holiday and dismissal etc.
   030 100 625  klo 10-14

   Muut palvelukanavat

   Siirry Yhteystiedot-sivulle

   Puhelinpalvelu ma–pe

   Moniin kysymyksiin löydät  vastauksia verkkosivuiltamme

   Jäsenyys ja liittyminen 
   Esimerkiksi jäsenyyteen, jäsenmaksuihin sekä jäsenetuihin liittyvät asiat
   030 100 600 klo 10-14

   Jäsenten työsuhdeasiat
   Esimerkiksi palkkaan, työaikoihin, lomiin ja irtisanomisiin liittyvät asiat
   030 100 620 klo 10-14

   Työttömyyskassa,
   Unemployment benefit advice,
   Arbetslöshetsskydd

   020 690 211 klo 10-14

   Frågor om medlemskapet, anslutning och anställning på svenska
   Ärenden som bland annat hänför sig till medlemskapet, medlemsavgifter samt medlemsförmåner och frågor som bland annat hänför sig till lön, arbetstider, semester och uppsägning.
   030 100 640 klo 10-14

   Membership services in English
   Matters concerning among others your membership, membership fees and benefits
   030 100 630 klo 10-14

   Employment advice in English
   Questions you have about salary, working hours, holiday and dismissal etc.
   030 100 625  klo 10-14

   Muut palvelukanavat

   Siirry Yhteystiedot-sivulle