Nuorten tapahtumat

Päivitetty: 30.08.2022

Päivämäärät kannattaa merkitä itselleen ylös jo nyt, jotta eivät sujahda ohi huomaamatta. Lisää tapahtumia ja infoa tulee tänne kalenteriin aina sitä mukaan tapahtumat vahvistuvat. Kannattaa siis pysyä kuulolla ja laittaa PAMin nuorten Instagram-tili @pamnuoret seurantaan sekä liittyä meidän aktiiviseen nuorten ja nuortenmielisten jäsenten Facebook- ryhmään jotta tieto ei mene ohitsesi.

PAMin nuorten tapahtumat ovat tarkoitettu alle 31-vuotiaille PAMin jäsenille (myös opiskelijajäsenille) ja tapahtumat tarjoavat helpon ja ainutlaatuisen keinon oppia uutta ja lisätä tietouttaan työelämästä. Tapahtumissa verkostoituu helposti muiden nuorten kanssa, eli mukaan kannattaa tulla yksinkin, sillä innostava porukka vie kyllä mukanaan.

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi nuorilla PAMilaisilla on runsaasti tapahtumia myös alueilla ja ammattiosastoissa.Tarkista oman alueesi nuorten tapahtumat täältä ja PAMin kurssikalenterista. Myös näihin alueella järjestettäviin tapahtumiin olet enemmän kuin tervetullut!

Liittyessään PAMiin meistä jokainen on liittynyt myös ammattiosastoon eli paikalliseen yhdistykseen, joka on toimintamme ydin ja edunvalvoja siellä paikallisella tasolla. Jos et ole aivan varma mikä sinun ammattiosastosi on, niin tämä selviää helpoiten vilkaisemalla jäsenkorttiin josta löydät ammattiosastosi numeron. Jäsenkortti ja jäsentietosi löytyy myös PAMin sähköisen asioinnin kautta asiointi.pam.fi ,johon pääset kirjautumaan kätevästi pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella! Tuon kolminumeroisen yhdistelmän avulla voit etsiä mm. täältä lisää infoa osastostasi ja sen toiminnasta.

Tapahtumarikasta vuotta!
 

PAMin nuorten ja opiskelijoiden toimintakalenteri 2022 - VALTAKUNNALLISET

Katso alueelliset tapahtumat TÄÄLTÄ

 • Nuorisopaneelin perehdytys ja ohjausryhmän valinta 11.-12.1.
  Nuorisopaneelin perehdytyspäivät (molempina päivinä klo 16-18) ja ohjausryhmän valinta! Lue lisää nuorisopaneelista ja ilmoittaudu mukaan nuorisopaneeliin www.pam.fi/nuorisopaneeli 

 • Ystävänpäivässpesiaali - YOUTUBE 14.2. klo 14.30
  Ystävänpäivä- spesiaali on avoin kaikille jäsenille ja ei-jäsenille. Luvassa tärkeää tietoa työsopimuksista, työehtosopimuksesta ja muusta ajankohtaisesta aiheesta! Ystävänpäiväspesiaalissa on myös vapaaehtoinen VISA, johon osallistumalla osallistut myös ystävänpäivähenkisten palkintojen arvontaan. #ILOVEPAM Lähetys on nähtävissä Youtubessa myös jälkikäteen. Seuraa lähetystä www.pam.fi/ystava

 • Ei huvittais - mistä saisi uutta duunia? 23.2. klo 16-19
  Jumittaako töissä? Onko motivaatio hukassa? Haluaisitko tietää mistä ja miten uusia töitä voidaan löytää? Tule koulutukseen oppimaan parhaat vinkit työnhakuun ja kuulemaan PAMin urapalvelusta! Kaikki osallistujat saavat myös koulutuksen jälkeen käydä ottamassa viralliset CV kuvat Tunnin kuvassa PAMin laskuun! Tarkempi info tästä kerrotaan koulutuksessa.
  Ilmoittaudu tapahtumakalenterissa
   
 • There is no Planet B - Ilmastotekoja koulutus - 3.9. (Huom! Muuttunut päivä!)  klo 10-15   
  + (jatkotapaaminen) @TEAMS!

  Kaikille nuorille (max 30v) jäsenille avoin koulutus lauantaina 19.2 Mitä on ilmastotietoinen kuluttaminen? Onko suomalaiset brändit eettisiä? Miten voidaan muuttaa maailma, yhdessä! Vetäjänä PAMista Marjut Pihonen, Eetti Ry:stä Anniina Nurmi.  Mukaan myös Finnwatch! Koulutuksen tavoitteena on saada tietoa ilmastotietoisesta kuluttamisesta ja voimaannuttaa nuori vaikuttamaan ilmaston puolesta. Yksin maailmaa ei tarvitse muuttaa, onneks meitä on paljon ja maailman muuttaminen ei ole vain nuorten vastuulla. Kaikille osallistujille Pizzat 15€ koodi Kotipizzaan😋! Ota mukava asento ja tule linjoille. Jatkotapaaminen sovitaan koulutuksessa.  lImoittaudu tapahtumakalenterissa

 • Vapaaehtoisten työelämätiedottajien perehdytyswebinaari
  tiistaina 6.9 klo 16-17.30 
  Työelämätiedottajien verkkoperehdytyksessä perehdytään työelämätiedottamiseen käytännössä! Käydään läpi mitä se oikeasti on ja miksi sitä kannattaa tehdä! Saat myös arvokasta esiintymiskokemusta, josta on varmasti hyötyä myös myöhemmin työelämässä. Osallistuttuasi perehdytykseen saat työelämätiedottajan starttipaketin, joka sisältää mm. repun, PAMin nuorten hupparin, pipon yms! Vapaaehtoiseksi työelämätiedottajaksi voi ryhtyä kuka tahansa PAMin jäsen, ja työtä voi tehdä oman työn tai opiskelujen ohessa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Koulutamme sinut tehtävään ja tarvittaessa PAMin työntekijä on mukana ensimmäisillä koulukäynneillä. ILMOITTAUDU

 • PAM nuoret Työelämälive!
  @Youtubessa 19.4. klo 12-13
  Tule mukaan linjoille seuraamaan tiukkaa asiaa työelämästä, kuulemaan työnhakuvinkkejä PAMin uravalmentajalta ja paljon muuta! Osallistuminen on helppoa, striimiä pääsee seuraamaan täältä www.pam.fi/tyoelamalive

 • Nuorten luottamushenkilöiden tapaaminen 
  Pvm. auki
  Nuorten luottamushenkilöiden tapaaminen Helsingissä! Ajankohtaisessa tapaamisessa käydään läpi luottamushenkilön tehtävää, tukea ja ajankohtaiset asiat sekä verkostoidutaan. Ilmoittautuminen alkaa helmikuussa tapahtumakalenterissa. Nuoret luottamushenkilöt saavat myös erillisen kutsun sähköpostiin.

 • Nuorisopaneelin suunnittelupäivät
  18.-19.6. - Tampere
  Nuorisopaneelin suunnittelupäiville voivat osallistua nuorisopaneelin jäsenet. Voit lukea lisää nuorisopaneelista ja liittyä mukaan TÄÄLTÄ! Suunnittelupäivillä suunnitellaan PAMin nuorten valtakunnallinen sekä alueellinen toiminta vuodelle 2023. Suunnittelupäivillä on myös koulusta sekä mukavaa yhdessäoloa vaikuttajaporukan kesken. Ilmoittautuminen ja kutsu laitetaan nuorisopaneelin jäsenille huhtikuussa.

 • 19. - 20.8. Valtakunnallinen työelämätiedottajien koulutus
  Järjestämme koulutuksen yhdessä Teollisuusliiton ja Sähköliiton kanssa. Käymme kurssilla läpi työelämätiedotuksen perusteita, harjoittelemme esiintymistä ja ihmisten kohtaamista. Kuka tahansa PAMin jäsen voi alkaa työelämätiedottajaksi! Lisätietoa aiheesta täältä: https://www.pam.fi/wiki/tyoelamatiedotus-oppilaitoksille.htm
  Haku on alkanut HAE TÄÄLTÄ.

 • Syyskokouksen sparraus verkossa - 14.9. 
  Tervetuloa linjoille! Syyskokouksen sparrauksessa kuullaan mikä on ammattiosasto, syyskokouksen merkitys päätöksenteossa ja miksi syyskokoukseen pitäisi mennä! Käydään läpi aloiteoikeus ja mitä kaikkea kivaa ammattiosastot voi suunnitella ja toteuttaa. Saat myös ”selviytymisoppaan” syyskokoukseen. Nuorisovaliokuntalaiset esittelevät myös erinäisiä tehtäviä mitä ammattiosastojen toimessa pääsee tekemään mm. solidaarisuusvastaava, jäsenvastaava ja muuta! Kuullaan myös parhaimmat ja pahimmat syyskokousmuistot. Kaksin on kaksinverroin kivempaa, joten suosittele tätä myös kaverillesi! Kaikki osallistujat saavat viiden euron latauksen Espresso Housen sovellukseen tapahtuman jälkeen, jolla pääsee ostamaan kahvia tai herkkua! 

 • Nuorten talvipäivät 
  11.-12.11.2022 - Lahti
  Nuorten talvipäivät, eli PAM nuorten vaikuttajapäivät järjestetään marraskuussa! Talvipäiville voivat hakea nuorisopaneelin jäsenet, nuorisovastaavat sekä nuoret luottamuhenkilöt. Tähtäimenä on 2023 PAMin liittokokous. Hae mukaan ja kirjoita, miksi juuri sinun pitäisi päästä talvipäiville! Kurssille mahtuu 20 nuorta.

 • PAM nuorten jouluspesiaali - YOUTUBE
  -Ajankohta tarkentuu lähempänä-
  PAM nuorten jouluspesiaali verkossa! PAMin nuorilla on joulutunnelmaa! Jouluspesiaalissa käydään läpi joulun arkipyhät eri aloilla, tes ja PAM tietoutta joulumielellä! Osallistujien kesken arvotaan myös tietenkin joululahjoja! Oletko sinä ollut kiltti? Tule linjoille!

PAM nuorten ajankohtaiskahvit - verkossa!

 
 
Nimi Ajankohta   Teema
Nuorten kahvit 1          24.2. (8.30-10)    TES neuvottelu - mitä ja miten?
Nuorten kahvit 2 29.3. (8.30-10)   Mikä on SAKKI
Nuorten kahvit 3 22.4. (8.30-10)    Tulossa!
Nuorten kahvit 4 10.5. (15.30-17)   Tulossa! (English!)
Nuorten kahvit 5 27.9. (15.30-17)   Kansainvälinen edunvalvonta, tapahtumat ja hankkeet
Nuorten kahvit 6 23.10. (16-17.30)   Tulossa!
Nuorten kahvit 7 30.11. (8.30-10)   Tulossa!

Voit toivoa ajankohtaista aihetta, josta toivot ajankohtaiskahvilla käsiteltävän nuoret(at)pam.fi 

PAM nuoret on mukana myös:

 • 18-20.5. Taitaja 2022 - messut, Pori

 • SAKKI - risteily 18.-19.5.

 • Marraskuu. Studia-messut, Messukeskus, Helsinki

Jos haluat mukaan messuille tai festivaaleille työelämätiedottamaan, ota yhteys nuoret(at)pam.fi

Kiinnostaako aihe? Lue lisää

Materiaalit

Aiheeseen liittyvät uutiset

Jäsenedut

  Muutoksia

   Yhteystiedot

   Katso tarkemmat yhteystiedot

   Jäsenyys ja liittyminen 

   030 100 600 klo 10-14

   Jäsenten työsuhdeasiat

   030 100 620 klo 10-14

   Työttömyyskassa,
   Unemployment benefit advice,
   Arbetslöshetsskydd

   020 690 211 klo 10-14

   PAMin toimistot
   Helsinki-Uusimaa avoinna ma-ti ja to-pe klo 9-16. Muut toimistot maanantaisin. Muina aikoina ajanvarauksella.

   Frågor om medlemskapet, anslutning och anställning på svenska

   030 100 640 klo 10-14

   Membership services in English

   030 100 630 klo 10-14

   Employment advice in English

   030 100 625  klo 10-14

   Moniin kysymyksiin löydät vastauksia verkkosivuiltamme

   Yhteystiedot

   Katso tarkemmat yhteystiedot

   Jäsenyys ja liittyminen 

   030 100 600 klo 10-14

   Jäsenten työsuhdeasiat

   030 100 620 klo 10-14

   Työttömyyskassa,
   Unemployment benefit advice,
   Arbetslöshetsskydd

   020 690 211 klo 10-14

   PAMin toimistot
   Helsinki-Uusimaa avoinna ma-ti ja to-pe klo 9-16. Muut toimistot maanantaisin. Muina aikoina ajanvarauksella.

   Frågor om medlemskapet, anslutning och anställning på svenska

   030 100 640 klo 10-14

   Membership services in English

   030 100 630 klo 10-14

   Employment advice in English

   030 100 625  klo 10-14

   Moniin kysymyksiin löydät vastauksia verkkosivuiltamme