Muokattu: 21.08.2018 - 10:54

Avainsanat: Koulutus, Jäsenyys, Maahanmuuttajat

Opi suomea

Opi Suomea on kurssi, jonka tavoitteena on oppia käyttämään suomea arjen työkielenä. Kurssilaiset tutustutetaan myös suomalaisen työelämän tapoihin ja sääntöihin. Suomen kielen opetusta on syksyisin ja keväisin. Kurssille haetaan ennen kurssin alkua.

TERVETULOA OPPIMAAN!
Jos olet työssä siivoojana, ravintolassa tai kaupassa, voit liittyä PAMiin. Kun olet PAMin jäsen, voit hakea Suomen kielen ja kulttuurin kurssille.
Kurssilla opiskelet Suomen kieltä, lukemista ja kirjoittamista. Tavoitteena on oppia käyttämään suomea arjen työkielenä. Kurssin päättyessä saat todistuksen, jossa kerrotaan, mitä olet opiskellut.

Syksyn 2018 kurssien haku on päättynyt 
Seuraavat haut ovat kevään kursseille tammikuussa 2019

Tänä syksynä meillä on Helsingissä kolme ryhmää. Ryhmät jaetaan kurssilaisten tason mukaan ja ryhmät aloittavat 4.9. tai 5.9.

Kurssin kesto on 15 viikkoa ja kurssin tunnit ovat joka viikko samaan aikaan. Ryhmillä on myös yhteinen päätöstilaisuus 12.joulukuuta.

Ryhmät:

Alkeisryhmä tiistaisin 15-16.30 (4.9.-12.12)
Ymmärrät melko vähän suomen kieltä.
Kielen perussanastosta: verbit, kysymykset, fraasit, viikonpäivät, numerot.
Kirjallisia ja suullisia harjoituksia.

Keskitason ryhmä tiistaisin 16.30-18 (4.9-12.12.)
Osaat perusasiat, ymmärrät ja puhut jonkin verran suomen kieltä.
Kirjallisia ja suullisia harjoituksia.

Edistyneiden ryhmä keskiviikkoisin 16-17.30 (15.9.-12.12)
Puhut ja ymmärrät melko hyvin. Tulet toimeen työssä ja vapaa-aikana. Osaat kertoa
eri aiheista ja osaat kirjoittaa lyhyitä viestejä.
Kirjallisia ja suullisia harjoituksia.

Kurssilaisen tulee olla läsnä jokaisella kurssikerralla. Jos sairastut tai sinulle tulee painava syy/este, niin ilmoita siitä mahdollisimman pian kurssisihteeri(at)pam.fi

Syksyn kurssin hakuaika päättyy 8. elokuuta.

Hae siis 8.8.2018 mennessä mennessä! Hakeminen tapahtuu KURSSIKALENTERIN kautta. Kirjaudu sisään TÄÄLTÄ omilla tiedoillasi (jäsennumero, syntymäaika pp.kk.vvvv ja sukunimi) ja hae kurssi 'Opi suomea', vastaa kysymyksiin ja ilmoittaudu! Kurssilaiset jaetaan ryhmiin vastausten perusteella.

Ryhmiin otetaan 10 opiskelijaa ja varasijalle 10 ilmoittautunutta. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnasta viikolla 33.

Kurssipaikka:
PAMin keskustoimisto, Helsinki

Kurssiesite löytyy tästä: OPI SUOMEA

Jos olet työpaikkasi luottamusmies, voit mainostaa koulutusta jäsenillesi tulostamalla esitteen, vaikka kahvihuoneeseen tai ilmoitustaululle!

Uusimmat

Suosituimmat