Muokattu: 06.09.2019 - 14:03

Avainsanat: Koulutus, Jäsenyys, Maahanmuuttajat

Opi suomea

Opi Suomea on kurssi, jonka tavoitteena on oppia käyttämään suomea arjen työkielenä. Kurssilaiset tutustutetaan myös suomalaisen työelämän tapoihin ja sääntöihin. Suomen kielen opetusta on syksyisin ja keväisin. Kurssille haetaan ennen kurssin alkua.

TERVETULOA OPPIMAAN!
Jos olet työssä siivoojana, ravintolassa tai kaupassa, voit liittyä PAMiin. Kun olet PAMin jäsen, voit hakea Suomen kielen ja kulttuurin kurssille.
Kurssilla opiskelet Suomen kieltä, lukemista ja kirjoittamista. Tavoitteena on oppia käyttämään suomea arjen työkielenä. Kurssin päättyessä saat todistuksen, jossa kerrotaan, mitä olet opiskellut.

Syksyn 2019 kurssien haku on nyt - päättynyt.

Kursseille haetaan Kurssikalenterin kautta. Kirjaudu sisään omilla tiedoillasi, hae kurssi ja ilmoittaudu! Löydät kurssin hakusanalla 'Opi suomea' tai 'Learn finnish'. Voit kirjautua sisään kurssikalenteriin suoraan TÄSTÄ

Tänä syksynä Helsingissä on kolme ryhmää. Ryhmät jaetaan kurssilaisten tason mukaan ja ryhmät aloittavat syyskuussa. Haku kurssille alkaa 15.6. Viimeinen hakupäivä on 19.8.

Ryhmiin otetaan noin 10-15 kurssilaista. Hakijoille ilmoitetaan 23.8. mennessä valinnasta kurssille.

Katso kurssin esite TÄSTÄ.

Kurssin kesto on 15 viikkoa ja kurssin tunnit (1,5h) ovat joka viikko samaan aikaan. Ensimmäisella kerralla on pakollinen tasotesti, jonka jälkeen kurssilaiset jaetaan ryhmiin. Ryhmillä on myös yhteinen päätöstilaisuus 10.12. tiistaina.

Ryhmät ovat viikoittain seuraavasti:

Ryhmä 1: Opin suomea – alkeet
tiistaisin klo 15.-16.30

Ryhmä 2. Puhun suomea – keskitaso
tiistaisin klo 16.30 – 18.

Ryhmä 3. Luen ja kirjoitan suomea – edistyneet
keskiviikkoisin klo 16.-17.30.

Kysyttävää koulutuksesta? Ole yhteydessä kurssisihteeri(at)pam.fi.

Uusimmat

Suosituimmat