Muokattu: 30.11.2018 - 15:21

Avainsanat: Koulutus, Jäsenyys, Maahanmuuttajat

Opi suomea

Opi Suomea on kurssi, jonka tavoitteena on oppia käyttämään suomea arjen työkielenä. Kurssilaiset tutustutetaan myös suomalaisen työelämän tapoihin ja sääntöihin. Suomen kielen opetusta on syksyisin ja keväisin. Kurssille haetaan ennen kurssin alkua.

TERVETULOA OPPIMAAN!
Jos olet työssä siivoojana, ravintolassa tai kaupassa, voit liittyä PAMiin. Kun olet PAMin jäsen, voit hakea Suomen kielen ja kulttuurin kurssille.
Kurssilla opiskelet Suomen kieltä, lukemista ja kirjoittamista. Tavoitteena on oppia käyttämään suomea arjen työkielenä. Kurssin päättyessä saat todistuksen, jossa kerrotaan, mitä olet opiskellut.

Kevään 2019 kurssien haku alkaa 1. joulukuuta

Ensi keväänä meillä on Helsingissä kolme ryhmää. Ryhmät jaetaan kurssilaisten tason mukaan ja ryhmät aloittavat tammikuussa. Hae kursseille 1.12. alkaen Kurssikalenterin kautta viimeistään 4.1.2019.

Kurssin kesto on 15 viikkoa ja kurssin tunnit (1,5h) ovat joka viikko samaan aikaan. Ensimmäisella kerralla on pakollinen tasotesti, jonka jälkeen kurssilaiset jaetaan ryhmiin. Ryhmillä on myös yhteinen päätöstilaisuus.

Kysyttävää koulutuksesta? Ole yhteydessä kurssisihteeri(at)pam.fi.

Uusimmat

Suosituimmat