Muokattu: 03.08.2015 - 10:53

Avainsanat: Jäsenedut

PAM-puoti

PAM-puoti on verkossa toimiva PAMin oma verkkokauppa. Sieltä löydät laadukkaita kotimaisia tuotteita sekä PAM-tuotteita. Verkkokauppa on auki kaikille käyttäjille sekä PAMin jäsenille. PAMin jäsenet voivat ostaa tuotteita jäsenhinnoin, ja osa tuotteista on jäsenille ilmaisia.

PAM-puoti löytyy täältä

PAMin jäsenet saavat PAM-puotiin pisteitä suosittelemalla jäsenyyttä kaverille tai työkaverille. Pisteillä voi tehdä ostoksia ja niitä voi käyttää myös rahan rinnalla. Kaupassa voit tehdä ostoksia pisteillä myös silloin, jos saat niitä lahjaksi esim. messuilla. Tällöin sinulle toimitetaan sähköpostitse salasana kauppaan kirjautumista varten.

Jos olet PAMin jäsen ja haluat ostaa tuotteita jäsenhintaan, sinun täytyy rekisteröityä käyttäjäksi. Rekisteröityminen on mahdollista vain PAMin jäsenille. Ellet ole PAMin jäsen, voit ostaa tuotteita normaalihinnoin.

Osastopuoti on ammattiosastojen käyttöön

Ammattiosastoille oma PAM-puoti, josta osastot (ja PAMin henkilökunta) voivat tilata osastonsa käyttöön osastolleen jakotavaraa, lahjatavaroita sekä PAMin tilattavia julkaisuja. 

Osastopuotiin pääset tästä.

Aiheeseen liittyvät