PAMin Duunisivut ja Urapalvelu

PAMin Duunisivut

PAMin Duunisivujen kautta pääset kätevästi hakemaan oman alasi työpaikkoja. Voit rajata hakutulokset esimerkiksi sijainnin, ammattialan, työsuhdemuodon tai yrityksen mukaan. Sivujen kautta voit tilata Työpaikkavahdin, joka toimittaa työpaikat suoraan sähköpostiisi. Sivuilta löydät myös vinkkejä työnhakuun ja työelämään.

PAMin työpaikkasivuston sisällön toimittaa Duunitori. Sisältö päivittyy sivustolle automaattisesti Duunitorin työpaikkahakukoneen kautta. PAM ei vastaa sivulla näytettävien työpaikkailmoitusten sisällöstä tai ilmoittavien työnantajien luotettavuudesta.

PAMin Duunisivut

PAMin Urapalvelu

PAM tarjoaa jäsenilleen tukea ja sparrausta työnhakuun verkossa toimivan PAMin Urapalvelun kautta. 

Urapalvelussa voi katsoa videoita, osallistua webinaareihin ja saada henkilökohtaista työnhakuvalmennusta puhelimen ja verkon kautta. Voit hyödyntää urapalvelua silloin, kun se sinulle parhaiten sopii. 

Urapalveluun voivat kirjauta PAMin varsinaiset jäsenet.

PAMin Urapalvelu

Kirjautuminen palveluun
PAMin urapalvelu vaatii henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja kirjautumisen. Voit luoda käyttäjätunnuksen ja hakea PAMin urapalvelun käyttöoikeutta kirjautumissivulla. Kun olet antanut tietosi (jäsennumero pakollinen), jäsenyytesi tarkistetaan ja saat sähköpostiisi vahvistuksen urapalveluiden käytöstä.

Valmentajat ja sisällöt
PAMin urapalvelun tuottaa UP Partners –valmennustiimi. Urapalvelun valmentajat ovat osaavia ja kokeneita alan ammattilaisia. Kaikki asiakkaiden kanssa käydyt valmennuskeskustelut ovat täysin luottamuksellisia.

Henkilökohtainen valmennus
PAMin urapalvelussa voit varata henkilökohtaisen valmennusajan (30 min.) uravalmentajalle ja saada neuvoja ja sparrausta erilaisiin työelämän ja oman osaamisen aiheisiin, kuten esim. hyvän työhakemuksen ja CV:n teko.

Webinaarit
Kun haluat tuunata työtäsi ja kehittyä työelämän osaamisessasi, hioa työnhakutaitojasi, löytää kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista työhön sekä iloa arkeen, tule mukaan syksyn webinaareihin. Voit ilmoittautua webinaareihin suoraan urapalvelussa kohdassa webinaarit.

Videokirjasto
Webinaarien lisäksi PAMin urapalveluun kirjautuneella jäsenellä on käytettävissään videokirjasto, joka sisältää jo n. 60 videota työnhausta, työn ja oman osaamisen kehittämisestä, työhyvinvoinnista sekä laajemmin työelämän ja arjen ilmiöistä.

Kiinnostaako aihe? Lue lisää