Muokattu: 22.01.2018 - 14:31

Avainsanat: Nuoret

PAMin nuorisovaliokunta

Onko nuorisovaliokunta ja sen toiminta sinulle tuttua?
Nuorisovaliokunta on PAMin hallituksen asettama, nuorten asioiden asiantuntijaelin, jossa nuoret vaikuttavat. Nuorisovaliokunta vie nuorten asioita ja näkökulmia liiton päätöksentekoon ja on aktiivinen äänitorvi sekä alueella että valtakunnallisesti. Nuorisovaliokunta suunnittelee ja kehittää nuorten toimintaa ja näkyvyyttä PAMissa. Nuorisovaliokunta koostuu nuorten itse valitsemista jäsenistä alueilta, eikä siis ole mikään salakerho vaan toiminnassa jotta nuorten ääni kuuluu mahdollisimman hyvin. Vaikka tehtävä on tärkeä ja vakava, niin nuorisovaliokunnan on toiminta on ennen kaikkea kuitenkin nuorten näköistä ja heidän ohjaamaansa. Uusi nuorisovaliokunta valitaan aina syksyisin ja valinta tapahtuu Nuorisofoorumissa.

Mitä nuorisovaliokuntalaiset tekevät?
Voit bongata nuorisovaliokuntalaiset vastuutehtävissä mm. meidän valtakunnallisissa tapahtumissamme, jossa he esittelevät PAMin toimintaa ja keräävät sinulta ajatuksia ja kokemuksia. Jos haluat tietää lisää alueellasi järjestettävistä tapahtumista tai haluat lähteä valtakunnalliseen tapahtumaan, muttet vielä tunne ketään niin voit olla yhteydessä vaikka nuorisovaliokunnan edustajaan ja kysellä lisää. He auttavat sinua varmasti mielellään! Nuorisovaliokuntalaiset toimivat alueellaan nuorisovastaavien tukena ja ovat aktiivisesti sinuun yhteydessä. Nuorisovaliokunta kokoustaa noin 7 kertaa vuodessa , joista noin puolet kokouksista ovat Skypen välityksellä. Kokouksissaan nuorisovaliokunta kommentoi ajankohtaisia aiheita, suunnittelee tulevia tapahtumia ja rakentaa erilaisia kampanjoita ja tempauksia nuorille. Kokouksista saat aina infoa mm. PAMin nuorten facebook-ryhmässä.

Valtakunnallisen vaikuttamisen lisäksi PAMin nuorisovaliokunnan jäsenet järjestävät alueellasi koulutuksia ja erilaisia tapahtumia. He toteuttavat yhdessä aluenuorten eli alueellisten nuorten toimintaryhmän kanssa tapahtumia ja koulutuksia juuri sinulle. Näihin tapahtumiin ja koulutuksiin kannattaa ehdottomasti osallistua sillä ne ovat laadukkaita ja ikimuistoisia kokemuksia. Alueellasi olevista tapahtumista voit lukea lisää täältä: Aluenuorten toimintaryhmään eli supertiimiin, joka tapahtumia vapaaehtoisina alueella järjestää voit tutustua tarkemmin täällä: Aluenuorten toimintaryhmään apukäsiksi voi lähteä kuka tahansa. Ehkä sinunkin paikkasi on suunnittella ja toteuttaa mahtavia juttuja muiden nuorien kanssa? Aluenuorten toimintaryhmässä saat paljon infoa ja hyvää kokemusta toiminnan toteuttamisesta. Aluenuorista voit lukea lisää täältä:

Ehkä parin vuoden päästä sinunkin paikkasi on nuorisovaliokunnassa edustamassa aluettasi?
Jokaisen kannattaa ehdottomasti pohtia josko haluaisi mukaan nuorisovaliokuntaan vaikuttamaan. Nuorisovaliokunnasta on moni pamilainen nuori ponnistanut pitkälle, nähnyt aitiopaikalta mitä PAMissa tapahtuu ja saanut arvokasta kokemusta valiokuntatyöskentelystä. Ennen kuin pyrit nuorisovaliokuntaan niin olisi mahtavaa, jos toimisit ensin hetken omassa ammattiosastossasi ja aluenuorten toimintaryhmässä.

Ammattiosastosta voit lukea lisää täältä:

Vuoden 2018 nuorisovaliokunta:

Helsinki-Uusimaa
Mila Kangasniemi, puheenjohtaja
milaterhi(a)gmail.com

varajäsen:
Mirva Wiik
mirva.wiik(a)demarinuoret.fi

Lounais-Suomi
Janika Tonteri
jankkusi(a)gmail.com

varajäsen:
Mohamed Yousif
muhisqq(a)gmail.com

Pirkanmaa
Sanna Sipinen
sanna.sipinen(a)outlook.com

varajäsen:
Heli Hekkanen
heli.hekkanen(a)gmail.com

Kaakkois-Suomi
Paula Käppi
paula.kappi(a)hotmail.com

varajäsen:
Eetu Pesu
eetu.pesu(a)gmail.com

Keski-Suomi ja Pohjanmaa
Jonne Vatka
p. 0401706653
jonne.vatka(a)gmail.com

varajäsen:
Meri Kurki
mmerikurki(a)gmail.com

Itä-Suomi
Ruslan Shestakov
ruslan.shestakoffi(a)gmail.com

Alueelle haetaan parhaillaan varajäsentä. Olisitko se sinä?

Pohjois-Suomi
Niko Pietarila
niko.pietarila(a)dnainternet.net

varajäsen:
Aaron Taskinen
aaron.taskinen(a)gmail.com

Jos sinulla tulee mieleen asioita, joita toivoisit Pamin nuorisovaliokunnan tuovan enemmän esille tai vaikka ottavan kantaa johonkin ota rohkeasti yhteyttä PAMin nuorisosihteeriin tai nuorisovaliokunnan edustajiin.

Lisätietoja:
Eveliina Reponen
nuorisosihteeri
eveliina.reponen(a)pam.fi / nuoret(a)pam.fi
p. 020 774 2204 tai 0438267960

P.S. PAMin nuorilla on myös oma blogi! Blogia voit käydä lukemassa täällä.
Kuka tahansa nuori pamilainen voi lähettää omia blogikirjoituksia ja -kuvia osoitteeseen paminnuoret@gmail.com

PAMin nuorisovaliokunta

  Kansio

Materiaalit

Otsikko   Sopimusala   Tiedoston koko  
Nuorisovaliokunnan käsikirja Nuorisovaliokunnan käsikirja KB

Uusimmat

Suosituimmat