Muokattu: 11.02.2015 - 12:37

Avainsanat: Terveys

PHT 1.askel-hyvinvointijaksot

Huomioithan, että tiedustelut PHT:n valinnoista tulee tehdä suoraan järjestöön. Yhteystiedot alla.

Haluatko kokea uutta? Kaipaatko tietoa, tukea ja motivaatiota?

Kuntoremontti on muuttunut 1.askel-hyvinvointijaksoksi! Työikäisten aikuisten hyvinvointijaksot ovat tuettuja ja teemallisia liikuntaan, painonhallintaan sekä pysyvään elämäntapamuutokseen motivoivia ja elämyksellisiä jaksoja. Jaksojen tavoitteena on tukea yksilön omaa elämänhallintaa, työssäjaksamista sekä terveyttä ja toimintakykyä. Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n 1.askel–hyvinvointijaksoille voit hakea sähköisesti osoitteessa: http://www.pht.fi. PHT:n kohderyhmänä ovat kaikki työikäiset aikuiset ja heidän perheenjäsenensä.

Yhteistä aikaa perheen kanssa?

1.askel-hyvinvointijaksoja toteutetaan myös lapsiperheille. Jaksot ovat sisällöltään ryhmämuotoisia liikuntapainotteisia ja virikkeellisiä. Kotiin viemisinä saa mukavia muistoja ja yhdessä koettuja elämyksiä!

Sekä perheille että työikäisille aikuisille suunnattuja jaksoja toteutetaan kymmenissä kohteissa eri puolilla Suomea! Tutustu ja hae PHT:n verkkosivuilla: http://www.pht.fi.

Omavastuuhinnat (RAY tukee 1.askel-toimintaa):

1.askel-hyvinvointijaksot perheille: Aikuiset ja yli 16-vuotiaat lapset: 125 € / aikuinen / 5 vrk 6-16-vuotiaat lapset: 75 € / lapsi / 5 vrk Alle 6-vuotiaat lapset: 0 €

1.askel-hyvinvointijaksot aikuisille: 150 € / aikuinen / 5 vrk Seurantajakso: 60 € / aikuinen / 2 vrk

Kaikki 1.askel-hyvinvointijaksot sisältävät ohjelman, majoituksen ja täysihoidon (vähintään aamiainen, lounas ja päivällinen).

Aiheeseen liittyvät