Muokattu: 30.05.2018 - 12:32

Avainsanat: Terveys

PHT 1.askel-hyvinvointijaksot

Huomioithan, että tiedustelut PHT:n valinnoista tulee tehdä suoraan järjestöön. Yhteystiedot alla.

Löydä oma tapasi voida hyvin ja tee siitä pysyvää

Pysyvään muutokseen-jaksot panostavat työikäisten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

PHT ry on uudistanut kevään aikana aikuisten 1.askel-hyvinvointitoiminnan. Uusi Pysyvään muutokseen-hyvinvointijakso on tarkoitettu kaikille työikäisille, myös palkkasuhteessa oleville.

Jaksoilla käytetään arvo- ja hyväksyntäpohjaista lähestymistapaa, jonka ytimessä on tukea osallistujaa itse löytämään oman hyvinvointinsa avaimet.

Suuntautumisvaihtoehtoja on kaksi: LIIKE ja MIELI, joissa painottuu liikkuminen sekä mielen taitojen harjoittaminen. Jaksolla opitaan tietoisuustaitojen käyttämistä niin liikunnassa, syömistottumuksissa sekä muussa elämänhallinnassa. Osallistuja oppii tekemään itselleen merkityksellisiä valintoja ja menee kohti oman näköistä hyvää elämää.

Jaksokokonaisuus on kolmivaiheinen 3 vrk + 2vrk + 2vrk, jolloin osallistuja ehtii viedä muutoksia arkeen pysyvästi. Oivallusten viemistä parempaan arkeen ehditään harjoitella ja ryhmän kanssa pääsee peilaamaan kokemuksia. Osallistujan psykologinen joustavuus kasvaa, mikä auttaa löytämään uudenlaisen suhtautumistavan omaan elämäntilanteeseensa ja tukee näin kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lisätietoja

Hae pysyvään muutokseen -jaksolle 

Yhteistä aikaa perheen kanssa?

Lomajaksoja toteutetaan myös lapsiperheille. Jaksot ovat sisällöltään ryhmämuotoisia liikuntapainotteisia ja virikkeellisiä. Kotiin viemisinä saa mukavia muistoja ja yhdessä koettuja elämyksiä!

Tutustu ja hae PHT:n verkkosivuilla: http://www.pht.fi.

Sosiaali- ja Terveysministeriö tukee toimintaa Veikkauksen tuotoilla.

Uusimmat

Suosituimmat