Muokattu: 19.02.2018 - 12:12

Avainsanat: Jäsenedut

SAK:n jäsenedut

PAMin jäsenenä sinulla on oikeus käyttää myös SAK:n jäsenetuja. Tällä sivulla on mainittu muutama jäsenetu, jota pamilaisena voi käyttää. Tarkemmat ja päivitetyt tiedot saat ottamalla suoraan yhteyttä SAK:hon.

Hertz-autonvuokraus

SAK:laisten ammattiliittojen jäsenet voivat hyödyntää Hertzin autonvuokrausedut Suomessa ja ulkomailla. Varauksen ja vuokrauksen yhteydessä tunnisteena on CDP-numero 719957.

Auton voi varata Hertzin varauslinkin kautta Hertzin varauspalvelusta, puh. 0200 11 22 33, ma–pe 8–17 (0,75 e/min + pvm/mpm)
Hertzin toimipisteistä matkatoimiston kautta.

Suomessa hinnat sisältävät vapaat ajokilometrit, kolariturvan (CDW) ja varkausturvan (TP) 980 euron omavastuulla.

Linkit muihin Hertzin palveluihin:

Hertz Gold Plus Rewards -jäsenyys
MiniLeasing (vuokraukset 1–24 kk)

Hertz #1 Club Gold -kanta-asiakaspalvelu
puh. 020 555 2213
gold@hertz.fi

Asiakaspalautteet
puh. 020 555 2207 (ma, ke ja pe klo 9–15)
customer-relations@hertz.fi

Eckerö Line

Eckerö Line antaa jäsenalennuksia vähintään kymmenen hengen ryhmille risteily- ja reittilipuista Tallinnaan. Lisäksi yhtiö tarjoaa edullisia kokousristeily- ja hotellikokouspaketteja. Tarkemmat tiedot ja varausohjeet löytyvät osoitteesta www.eckeroline.fi/sak.

Eckerö Linen etuhinnat koskevat SAK:n ja sen jäsenliittojen jäseniä, henkilökuntaa ja samalla varauksella mukana olevat matkustajia. Matkaa varatessasi sinun on ilmoitettava asiakastunnus, jonka saat omasta liitostasi. Varaudu myös esittämään jäsenkorttisi lippujen lunastuksen yhteydessä.

Viking Line

Viking Line tarjoaa SAK:laisten liittojen jäsenille alennuksia mm. risteilypaketeista. Lisäksi Viking Line tarjoaa ammattiosastoille ja yhdistyksille kokousmatkoja koskevia etuja.

Lisätietoja löytyy Viking Linen extranet-sivuilta.

TallinkSilja

TallinkSilja tarjoaa SAK:laisten liittojen jäsenille mahdollisuuden liittyä Club One -jäseneksi ilmaiseksi. Liittymistä varten tarvitset liiton asiakasnumeron, joka on 9182.

Club Onen liittymislomake

F-Secure

F-Secure antaa SAK:laisten liittojen jäsenille 20–40 euron alennukset Safe-tuotteistaan, jotka suojaavat Windows-tietokoneet, Macit, älypuhelimet ja tabletit (Android ja iOS) haittaohjelmilta ja muilta internetin vaaroilta. Safe-tuotteiden alennetut hinnat ovat

F-Secure Safe 1 vuosi, 3 laitetta: 39,90 euroa (norm. 59,90 euroa)F-Secure Safe 1 vuosi, 5 laitetta: 49,90 euroa (norm. 79,90 euroa)F-Secure Safe 1 vuosi, 7 laitetta: 59,90 euroa (norm. 99,90 euroa)

F-Securen Safe-tuotteet voi ostaa ja asentaa F-Securen kampanjasivun kautta. Jäsenetuhinta edellyttää kampanjakoodia, joka on SAK15FSetu.

SAK:n jäsenedut

Uusimmat

Suosituimmat