Muokattu: 25.01.2018 - 16:02

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkostomme tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja käytössänne yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Sokos Hotel Viru Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen.

Sokos Hotellien kampanjakoodi on: LIITTO2018

Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Varaukset voit tehdä nettilinkin kautta. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi. Lisätietoja täältä.

KEVÄÄN ENSIMMÄINEN TARJOUSJAKSO 1.1.-30.4.2018:

Sokos Hotellit tarjoaa 15 % alen­nuk­sen alla ole­vis­ta Sokos Ho­tel­leis­ta liit­to­jen jä­sen­ten vapaa-ajan mat­kus­tuk­seen.
Tar­jous voi­mas­sa 1.1.-30.4.2018. Sokos Ho­tel­lien va­rauk­set koo­dil­la LIIT­TO2018 vain ne­tis­tä (www.​sokoshotels.​fi)

Solo Sokos Hotel Torni, Helsinki
Original Sokos Hotel Vantaa
Original Sokos Hotel Royal Vaasa
Original Sokos Hotel Lappee, Lappeenranta
Break Sokos Hotel Bomba, Nurmes

Hin­taan si­säl­tyy:
-majoitus
-aamiainen
-asiakassauna hotellikohtaisesti

Näin va­raat:
Täytä va­rauk­seen tar­vit­ta­vat tie­dot, kir­joi­ta va­raus­koo­dik­si LIIT­TO2018. Saat nä­ky­viin saa­ta­vil­la ole­vat hin­nat ja voit vielä tar­kis­taa va­rauk­sen. Va­raus­vah­vis­tuk­sen saat säh­kö­pos­tii­si.

Tar­jous kos­kee vapaa-ajan mat­ko­ja ja on voi­mas­sa saa­ta­vuu­den mu­kaan 1.1.-30.4.2018. Va­raus on mak­set­ta­va va­rauk­sen­teon yh­tey­des­sä. Hin­nas­ta S-Etu­kor­til­la Bo­nus­ta, ei muita alen­nuk­sia. Tar­jous­hin­tai­sia huo­nei­ta on ra­joi­tet­tu määrä.

Uusimmat

Suosituimmat